上一頁下一頁
發新話題

好辛苦 拍緊拖等於無拍

收藏  |  訂閱
308  26.3k

好辛苦 拍緊拖等於無拍

成日喺度見到c兄c姐分享同另一半嘅性事,好羨慕。

我同男朋友拍咗拖兩年幾,頭嗰半年左右大家近乎一見面就上床。之後我地就類似同居咁,我一星期會有2至3日喺佢度過夜。同居初期都會一星期上床一兩次咁。過咗一排就少咗上床,試過兩個月先上一次床。同埋佢開始唔做前戲,成日都係叫我含硬佢,佢lam我下面幾下就插入黎⋯⋯⋯
亦都好多時佢要我含佢,之後佢自己打丁⋯⋯

其實大家都係當對方係結婚對象,但性呢方面好似唔夾咁⋯⋯係我對佢無吸引力定係?

不如試下主動啲,又或者買情趣衫引下佢?

引用:
原帖由 bababutGG 於 2018-1-21 11:39 AM 發表 查看引用來源
不如試下主動啲,又或者買情趣衫引下佢?
我有呀,但玩一兩次就係變回原狀⋯⋯
而家我喺佢嗰度瞓,次次好想要嘅時候就係自己玩震蛋解決😭😭😭

引用:
原帖由 Wrong_Kathy 於 2018-1-21 11:32 發表 查看引用來源
成日喺度見到c兄c姐分享同另一半嘅性事,好羨慕。

我同男朋友拍咗拖兩年幾,頭嗰半年左右大家近乎一見面就上床。之後我地就類似同居咁,我一星期會有2至3日喺佢度過夜。同居初期都會一星期上床一兩次咁。過咗一排 ...
熱鬧過後,大家不如諗吓,您倆真的需要見面就一定要扑嘢?
年青係性慾強一點,但兩人在一起,感情更重要。。。
冷靜一吓,大家陪養返有情有慾。。。

就算有情又點,對方對呢樣嘢冇興趣,都係好難搞。
樓主,我PM了你,大家分享下。

引用:
原帖由 freepic1iman_dc 於 2018-1-21 11:42 AM 發表 查看引用來源

熱鬧過後,大家不如諗吓,您倆真的需要見面就一定要扑嘢?
年青係性慾強一點,但兩人在一起,感情更重要。。。
冷靜一吓,大家陪養返有情有慾。。。
我地都互相了解咗半年先一齊㗎⋯⋯一齊後大家都有一d經歷,感情都好㗎😣
係性嗰度愈黎愈唔夾⋯⋯

引用:
原帖由 Henson14 於 2018-1-21 11:44 AM 發表 查看引用來源
就算有情又點,對方對呢樣嘢冇興趣,都係好難搞。
樓主,我PM了你,大家分享下。
收到pm呀,但新手覆唔到⋯⋯我諗下有無其他方法聯絡

師妹如果想追求結婚,其實性只係一小部分,其他野重要得多

引用:
原帖由 曾清純過 於 2018-1-21 11:49 AM 發表 查看引用來源
師妹如果想追求結婚,其實性只係一小部分,其他野重要得多
真的?
我都好想好似其他c兄c姐咁享受到性⋯⋯

你上黎都係諗住呻既姐,為左呢樣野分手,你又覺得唔值得,更加唔捨得,但呻完,你男朋友都唔會改變架啦,求人不如求己啦

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆