上一頁下一頁
發新話題

同事變sp? (真心話#685+FINALLY 出文643,加圖655)

收藏  |  訂閱
736  148.2k

同事變sp? (真心話#685+FINALLY 出文643,加圖655)

簡單目錄
文#1,#12,#18,#328,#643
相#12,#46,#86,#99,#148,#172,#217,#259,#286,#328,#383,#421,#457,#515,#532,#610,#655

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Happy New Year
我係咩咩,初嚟報到,多多指教
介紹一下自己先啦! 咩咩係一間centre 度做,外表普普通通,乖乖女
同事成日話我瘦,但自己知自己事,肥係啲睇唔到既地方

咩咩有個同事叫阿Don, 係一個ABC, 外型唔錯,平時都好gentleman不過唔算好熟,只係知佢家底幾好同有一個女朋友。

有日, 我哋收到消息話阿Don 同佢女朋友分左手, 佢巴打約曬我哋成班同事加啲囡囡出去老蘭度飲嘢。
咩咩自知酒量唔好,所以都冇叫到酒飲。
好快成班就醉哂,清醒既送醉既番屋企既,得番我同阿Don兩個。Don 個老死話送左個女番去轉頭番黎接佢走,點知成個鐘都唔見,打極電話都冇人聽。阿Don 叫極都冇反應。

無辨法下,咩咩唯有送阿Don 番centre。點知一落的士阿Don 就嘔,仲整到咩咩條連身裙都係,心入面講哂粗口。👿👿👿

上到去將Don安置係梳發,咩咩就去清理。
除左條裙,身上得番白色既bra ,lace 底同黑絲,咩咩就係洗手盆度洗。
但我冇去locker攞是啤衫!!😱😱😱
[[宜家諗番起,自己都有啲蠢]]

Make sure 阿 Don瞓緊
咩咩就慢慢行左出去,當我好興奮以為自己走過左既時候,聽到Don 好似出聲,於是就行番轉頭睇下咩事。
行到過去,Don 一手拉左咩咩,將咩咩攬住左,仲錫埋梨,本能上我係甘迫開,叫佢醒下。
但Don 隻手係甘輕撫咩咩背脊(背脊係咩咩第二敏感既部位),搞到咩咩成個人融哂,迎合住佢既kiss。💋佢個嘴好軟,好舒服,咩咩隻手都自然地摸佢上身。
直到Don 隻手 唔安份地移到bra 扣,咩咩先意識到………

咩咩推開左Don,好戲劇性地講左句Sorry,就入左store room 到著衫。
Don 都好似醒左甘坐左係度

臨走時,咩咩濕左條毛巾俾佢

~~~~~~~~~~~~~~~~~

之後幾日,我地都好似冇嘢甘
直到23號
公司有event安排左 Don 扮聖誕老人
老闆突然叫咩咩去協助下Don ,睇下點著啲配件。
咩咩當時心入面有幾百萬個唔願意(宜家就唔係甘諗),只好入左去store room。
入到去Don 係度扣緊條褲,唔知係咪見到咩咩,個心離左離將條褲個扣整爛左。

咩:老細叫我入梨睇下有冇嘢要幫手。
D:…………OK 呀
睇住佢雞手鴨腳甘,引唔住笑左笑

D:對唔住呀
咩:冇嘢喎,等我幫你啦 (伸手去同佢整)
D :麻煩哂(Don 好似好尷尬甘,咩咩只好閒話加常)
咩:點呀?心情好啲未呀?(咩咩跪左係地上幫佢整條褲管,著對boot)
突然dead air ,好自然向上望下Don,點知原來Don 望住我。

咩咩個日著左件闊T,由Don 既角度睇,應該見到入面紫色bra。咩咩咪咪唔大,不過都有條gap 仔。
睇落啲,見褲浪微微隆起🙊

D:唔好意思
咩:明既,你冇反應我先唔要檢討下😆😆
D:個日唔好意思呀
咩:又梨?你講左好多次啦喎。甘你覺得我點呀?
見佢唔出聲,咩咩捉住佢隻手摸落個胸度
Don 呆左一呆,個嘴冇答我,但錫左落梨,隻手開始唔安份甘伸左入衫入面,仲除左個bra 扣。
咩咩下面濕哂,於是開始對小小Don 攻擊。
小小Don已經好硬,咩咩跪左係Don 兩腿之間,慢慢打圈舐頭頭,Don 震左震,有少少精流左出黎,咩咩啜左落肚後,開始吸啜,小小Don好快就脹卜卜,好可愛。
小小Don 唔算好長,約16cm,不過好硬。
咩咩又幫手舐袋袋,Don 忍唔住叫左聲。

點知老闆就係呢個時候敲門

咩咩當然快快手同Don 出火之後交人啦!

~~~~~~~~~~~~~~~~~

引用:
原帖由 咩洋洋 於 2018-1-1 01:43 AM 發表 查看引用來源
介紹一下自己先啦! 咩咩係一間centre 度做,外表普普通通,乖乖女

咩咩有個同事叫阿Don, 係一 ...
支持下新人先

HAPPY New Year!

新年新舖

咁今晚倒數有無食好西先~ 

岩岩沖完涼,準備瞓啦
呢排晚晚去玩,好攰呀

Btw 各位師兄,點up 相架😚
麻煩哂

支持師姐,小妹都係新手xd

引用:
原帖由 Kathy.m 於 2018-1-1 02:18 AM 發表 查看引用來源
新手。。吹吹下變老手

咁而家師妹同男主角係咩關係?

引用:
原帖由 Kathy.m 於 2018-1-1 02:18 AM 發表 查看引用來源
小C妹吾使陪bf?

引用:
原帖由 咩洋洋 於 2018-1-1 01:43 AM 發表 查看引用來源

咩咩有個同事叫阿Don, 係一 ...
終於開番,好感動

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆