上一頁下一頁
發新話題

聖誕扑野被撞破

收藏  |  訂閱
97  28.5k

聖誕扑野被撞破

話說平安夜失身夜,如果冇比人扑真係幾冇面,返左成晚工,臨天光放工時候,有條友約我去扑野。呢條友住公屋嘅,條友好猴急,係樓下lobby 已經手多多,果時仲有保安阿叔睇住,入到lift 已經推我埋牆角係咁咀,又拉高我條短裙係咁摸,連上身bra TOP都扯高埋,我估個cctv 應該睇晒。

一出lift 門條友仲狼,將我條底褲扯左落去,壁咚咁係lift 口係咁攬住錫,我真係怕果時有人出來,不過估咁早冇人掛。之後我就衣衫不整,咁去到佢屋企,一入屋已經攬住我勁咀,門都未關, 就咁拉埋鐵閘,一塊小布咁遮住。

我問你屋企有冇人返架,佢話得佢老豆,佢冇咁早返。咁佢就係個細廳到開我波,佢仲專登撞我近鐵閘到狗仔式,究竟咩心理?

之後,我地就係近門口梳化到,我騎佢咁做,正當佢就射之際,突然門口有人!原來佢老豆,我驚左一驚,條友都望一望,但佢就要射,捉住我唔比我走!而當時佢老豆閃左一閃但最後竟然拉開塊布睇!佢個仔呢個時候亦都射左.......我地喘晒氣咁攬住,佢老豆就開閘入屋,冇出聲扮睇唔到入左黎....:smile_27:

我就打條友話: 仆街又話冇人嘅!
條友出晒汗咁話: 我真係唔知。

好瘀皮呢次性誕節

好刺激 我追你post好久

條仔咁猴禽架 一d 都唔憐香惜玉

嘩咁激,老豆應該睇到晒🤣

引用:
原帖由 Emmmma 於 2017-12-25 11:30 PM 發表 查看引用來源
老豆話正呀 咁靚女

引用:
原帖由 pine_34 於 2017-12-25 11:23 PM 發表 查看引用來源
條仔咁猴禽架 一d 都唔憐香惜玉
男人下面諗野時就會失控

引用:
原帖由 卓盈 於 2017-12-26 12:00 AM 發表 查看引用來源

男人下面諗野時就會失控
搞野 梗係慢慢嘆 先正

引用:
原帖由 pine_34 於 2017-12-26 12:07 AM 發表 查看引用來源

搞野 梗係慢慢嘆 先正
之後米有囉

引用:
原帖由 Emmmma 於 2017-12-25 11:30 PM 發表 查看引用來源
係比佢睇晒!

引用:
原帖由 卓盈 於 2017-12-26 12:25 AM 發表 查看引用來源

之後米有囉
咁就爽yy啦。 要約你扑野咪好難

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆