Juicy對住鏡頭玩到出水

收藏  |  訂閱
12  6.0k

Juicy對住鏡頭玩到出水

曾經試過異地戀,當年愛到不能自拔,分開既時間,就以webcam聯絡,無得扑野,就唯有係webcam前搞自己俾男友睇。我地第一次透過webcam互相慰藉就係由我男友一句,我好掛住你對車頭燈開始。。。我話,不如我除衫俾你睇。我除左自己件裇衫,淨係著住個桃紅色既lace bra...我男友問我可唔可以整個淫樣俾佢望住打飛機,我一隻手揸住左邊隻奶,一隻手就擺隻手指入口啜,合埋眼幻想係我男友支肉棒。佢除左條褲開始chok支肉棒,我叫佢影住自己下面,我要睇住支好耐無摸無啜既肉棒。我慢慢除左個bra,成對奶對住個鏡頭,只係聽到我男友不停話好正,然後叫我自己摸自己,其實我見到佢扯到行曬既肉棒我已經濕濕地,我兩隻手托住對奶,用手指夾實粒lin,我話,我好想你係度啜下我對波,粒Lin lin好硬吖。我將個鏡頭影落去下面,我除左條裙同底褲,打開對腳對住個鏡頭,我聽到男友既呼吸聲好急,亦加快速度去chok自己條肉棒,我男友叫我撐開塊gap,俾佢望下個窿窿,幻想大大力插入去。。我拉開兩邊,用手指摸下,已經濕左,我用沾滿西水既手指去捽豆豆,細細聲甘淫叫,我男友話,你粒豆豆漲曬,我好想啜啊。。我插隻手指入塊西度止痕,可惜,同男友既肉棒差太遠,我繼續按摩豆豆,我已經好high,塊西痕到好緊要,我將個mic慢慢插入去妹妹度,出出入入,聽到我d嗞嗞既水聲,支mic已經俾我妹妹包實,我男友睇到好興奮,我亦插得好舒服。。我一路捽一路插,我男友話,我要射啦,我話我要睇住你射。。望住佢支肉棒係甘射到d精周圍都係,我都好high,所以好快我都高潮。。就係甘,就開始左我地既cam sex!

引用:
原帖由 Juicyhornybaby 於 2017-12-18 14:16 發表 查看引用來源
曾經試過異地戀,當年愛到不能自拔,分開既時間,就以webcam聯絡,無得扑野,就唯有係webcam前搞自己俾男友睇。我地第一次透過webcam互相慰藉就係由我男友一句,我好掛住你對車頭燈開始。。。我話,不如我除衫俾你睇 ...
精彩

一個星期玩足七日?

引用:
原帖由 Juicyhornybaby 於 2017-12-18 02:16 PM 發表 查看引用來源
曾經試過異地戀,當年愛到不能自拔,分開既時間,就以webcam聯絡,無得扑野,就唯有係webcam前搞自己俾男友睇。我地第一次透過webcam互相慰藉就係由我男友一句,我好掛住你對車頭燈開始。。。我話,不如我除衫俾你睇 ...
C妹, 你都有玩cyber chat, 我那時都有玩, 而且都是外國的, 有台灣, 美國, 和歐洲, 那感覺真的很HIGH, 我很多時都要求partner 把咪磨豆豆, 把咪插進入去, 把鏡頭對正下面, 聽到那聲音真是很刺激, 我自己便把BB油大量淋在棍上, 大力的CHUR, CHUR 到支支和拍拍聲, 那時差不多每天都做上 chat room 找對象. 真的很刺激. 有時有些女生沒有 CAM, 我什至在 amazon 買來送過她們. 回味一下真時另一情趣. C妹-有時間我們又玩下.. :smile_o05:

多謝你又出post.  近排戰績如何?

我將個mic慢慢插入去妹妹度,出出入入

怕唔怕家。你都可以去得幾盡。 果時大约幾歲?

Cam sex. 只同女朋友試過 
太頂癮

引用:
原帖由 ronja 於 2017-12-18 02:22 PM 發表 查看引用來源

精彩

一個星期玩足七日?
又無甘多,晚晚會開cam,不過未必次次都除衫既

引用:
原帖由 winterfire 於 2017-12-18 02:42 PM 發表 查看引用來源

C妹, 你都有玩cyber chat, 我那時都有玩, 而且都是外國的, 有台灣, 美國, 和歐洲, 那感覺真的很HIGH, 我很多時都要求partner 把咪磨豆豆, 把咪插進入去, 把鏡頭對正下面, 聽到那聲音真是很刺激, 我自己便把BB油大量 ...
No啦,哈哈。。。果時有玩係因為我係外國,當時男友又係另一個國家,唯有甘樣維持關係

引用:
原帖由 mrfour1973 於 2017-12-18 03:33 PM 發表 查看引用來源
我將個mic慢慢插入去妹妹度,出出入入

怕唔怕家。你都可以去得幾盡。 果時大约幾歲?
都好幾年前啦,果時20左右

引用:
原帖由 我係lok~~ 於 2017-12-18 10:15 PM 發表 查看引用來源
Cam sex. 只同女朋友試過 
太頂癮
我都係只同男朋友玩咋,異地戀,無辦法

前往最後回覆