上一頁下一頁
發新話題

玩到個司機氹氹轉..haha

收藏  |  訂閱
95  15.4k

玩到個司機氹氹轉..haha

話說有晚去左LKF 玩,當然著到一身戰衣低胸,黑絲,高跟鞋,短裙,仲有香水。玩到半夜,要返屋企,緊係坐的士啦!
其實果時已經醉醉地,但我上車仍然知道的士佬勁及我,當時冇理佢米合一合下,架車行左一陣,發覺好似停左好耐冇郁,以為塞車,但諗下,咁夜點會塞車?我慢慢打開眼,發覺個司機原來冇開車,停埋一邊對住我打飛機呀。原來我當時訓到半邊吊帶跌左落黎,對腳劈大左。
當時我一開眼,條友即縮,我當時扮唔知問司機去到邊,佢真係話塞車!而家行緊.....
佢行緊時,我專登劈大對腳坐,條友就係倒後鏡勁及,仲有幾次衝燈!我就即刻鬧佢,你做乜衝燈呀?佢果時至知,好驚咁say sorry...haaha
後來我吊帶又跌左一半落黎,佢又及,又行錯路口,我就話司機你再咁我投訴你架,佢又say sorry:smile_30:
之後,我發覺原來司機冇落旗,就話司機你冇落機收費wo:smile_30:...佢又say sorry:smile_30:
我話你自已唔收錢,唔駛同我say sorry wo
司機即時收左聲.........
我就同佢講,你及野還及野,下次小心渣車,好危險架!
司機當時聲都冇聲
笑死我:smile_30: :smile_30:

個司機俾你吊到應一應 入晒

Sis果然利害................
個程車系米吾洗錢?

引用:
原帖由 justfkit 於 2017-12-14 01:06 AM 發表 查看引用來源
個司機俾你吊到應一應 入晒
係呀,笑死我

引用:
原帖由 Jessica_1994 於 2017-12-14 01:16 AM 發表 查看引用來源
Sis果然利害................
個程車系米吾洗錢?
冇:smile_30::smile_30::smile_30::smile_30:

引用:
原帖由 子敏 於 2017-12-14 01:18 AM 發表 查看引用來源

係呀,笑死我
不過你又係衰既 專登訓到走晒光引人睇你

咁睇黎你都好ENJOY俾人睇你三點

引用:
原帖由 justfkit 於 2017-12-14 01:21 AM 發表 查看引用來源
咁睇黎你都好ENJOY俾人睇你三點
邊有3點呀

引用:
原帖由 子敏 於 2017-12-14 01:22 AM 發表 查看引用來源

邊有3點呀
咁我唔知你呀 不過你好鐘意人地偷望你

咁你劈大對腳坐果時 有冇feel?有冇濕呀?

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆