福田TZ

收藏  |  訂閱
34  10.9k

福田TZ

T宅個客服加左好耐,但聽講係老人院,一直無去過。今天條野痕到不得了,睇睇客服相又唔係大媽。問一問,紅牌都滿晒,剩返3條優,話晒靚number,一於試試佢。
講硬件,個場輸晒。黑細舊,表面睇乾淨嘅,但係有陣水up味,所以集中洗要洗嘅位置算。入房,一樣舊,都係有陣舊野味。而且黑到咩都睇唔到,心諗唔通尐女好差?終於女女到,睇落唔樣衰,但客服照騙囉。70%左右。勝在夠高,身材均勻。
part 1除初按背,無期望無失望,重覺得女女幾用心,有力。十分鐘就出去攞野入戲肉。
Part 2 一黎幫我扒住脫光。女女解甲,上下甲都解。之後波推,普通。再來含水錫背,由背錫到蘿柚再到腳,吐水,用利賴,又係由頭到腳,再玩輕度咖哩雞,一樣蘿柚都啜。以為玩完啦,點知佢叫我抬蘿柚,抹乾淨就毒龍轉,呢個係意想不到嘅,個人來講覺得幾舒服。跟手轉身,佢手揸如意棒,我就揸波波,不過只係普通料。錫lin錫肚錫到棍,棍身袋底都照顧到,跟手一啖就吞左我個分身,口技唔錯,識含住個龜頭套弄,唔講我以為佢食緊雪條,個樣重好淫。之後69,我聞過無味,不過唔想黑舌,用手指算,有少少反唇,不過意外地緊至。洞口洞內都有水,而且幾杰身,唔係ky,不過唔算濕。入晒一隻食指打洞。唔理佢有無feel,加速抽插,佢又加速套弄。口內完事。
埋單350,唔平,唔會翻卓。硬件輸,勝在就腳。女就呢條ok。指數算高。
完事後發現自己原來鐘意口交,睇住條女淫賤地含住我碌野,好爽。不過口爆無咩特別滿足感。
完⋯⋯

引用:
原帖由 一一一木木木 於 2017-12-1 07:45 PM 發表 查看引用來源
T宅個客服加左好耐,但聽講係老人院,一直無去過。今天條野痕到不得了,睇睇客服相又唔係大媽。問一問,紅牌都滿晒,剩返3條優,話晒靚number,一於試試佢。
講硬件,個場輸晒。黑細舊,表面睇乾淨嘅,但係有陣水up ...
口爆無特別感覺,但有很大風險,不成正比。

呢間野最近落力推銷,睇相的確有幾位食用度高,但硬件差成咁又唔係好想浪費子彈....

引用:
原帖由 廚房變態的師兄 於 2017-12-1 07:52 PM 發表 查看引用來源

口爆無特別感覺,但有很大風險,不成正比。
廚房師兄只玩手推場?
其實我都只去過兩次口場咋。

引用:
原帖由 SS000 於 2017-12-1 08:01 PM 發表 查看引用來源
呢間野最近落力推銷,睇相的確有幾位食用度高,但硬件差成咁又唔係好想浪費子彈....
係囉。200,223,都好似好好食咁。
333夠膽叫自己福田第一波。
888又夠高挑

真係有d貴:smile_38:

引用:
原帖由 一一一木木木 於 2017-12-1 08:10 PM 發表 查看引用來源

係囉。200,223,都好似好好食咁。
333夠膽叫自己福田第一波。
888又夠高挑
3 連號好多睇相好正,想試3 條易但一張真人相都無,面型明顯修窄過,真人應該較圓,費時博喇

E間真係未試過,有後生開放或者可以試試!反正離關口唔遠!

引用:
原帖由 一一一木木木 於 2017-12-1 07:45 PM 發表 查看引用來源
講硬件,個場輸晒。黑細舊,表面睇乾淨嘅,但係有陣水up ...
即刻睇下3條1的相片
唔錯丫,對腳幾靚
好似有d波

唔系麻,收350,羅湖周围都收唔过330

前往最後回覆