再去海月話停

收藏  |  訂閱
11  4.6k

再去海月話停

上次去已經係農曆年之前,今次再去或多或少係因為佢裝過修(上次去見到有部份房裝緊修),對新硬件有期待。結果,係我太傻太天真。入到去發現個場只係D房間做左翻新,接待、locker、沖涼房、大廳都無變。房間係翻新左,但房入面燈光暗,新舊都唔係太睇得出,令我覺得佢翻新左係因為間房少少霉味都無(上次去要開三幾分鐘冷氣D霉味先散)。
軟件方面,KB場中女多,但都有少部份係年輕妹妹,偶有佳作。之前搵果個高妹已經無做,唯有冒險嘗鮮。打開客服V7,左揀右揀,都係揀個post自拍大頭照既工號^^^。雖然自拍照都有機會美圖,但總比藝術照P圖既成分低。真人個樣同張相相似度接近100%,無中伏。後生,清遠妹識白話。身形瘦但有波,賣飛佛。一開始已經掃大腿調情,掃完一輪然後出房攞水返黎入戲肉,做完背就轉身食lin再食腸。可69,用手指玩有真水,但想插隻手指入去就fing屎忽唔畀插,最後69式升空。傾多陣偈就落鐘,埋單308,唔平但又唔算貴(去過環境更差更舊既收我338)。

引用:
原帖由 theforce 於 2017-11-28 10:51 PM 發表 查看引用來源
上次去已經係農曆年之前,今次再去或多或少係因為佢裝過修(上次去見到有部份房裝緊修),對新硬件有期待。結果,係我太傻太天真。入到去發現個場只係D房間做左翻新,接待、locker、沖涼房、大廳都無變。房間係翻新左, ...
308 真係唔貴

呢間場硬件太差

隔離港乜在九樓定十樓細場都一樣是西場不要去

磨棍?

308 價錢合理

引用:
原帖由 YuanYuan 於 2017-11-29 02:15 發表 查看引用來源
我去過三四間KB場都係細場無裝修,其實係咪KB場常態?有無KB場裝修都OK?

引用:
原帖由 你只是一個過客 於 2017-11-29 02:41 發表 查看引用來源
磨棍?
當你係問緊我啦師兄,呢個場standard應該係無磨棍既,起碼我前前後後搵過三四條女都無,會唔會個別JC有呢個服務就不得而知啦

如果光豬磨棍真係好易入,以前係澳門利澳試過,玩埋日式d沖涼床泡泡浴,光豬侍浴磨到入左都唔知因為太滑

引用:
原帖由 YuanYuan 於 2017-11-29 02:15 AM 發表 查看引用來源
港悅又係西場一個

前往最後回覆