前陣子一腳三船(少甜)

收藏  |  訂閱
8  4.3k

前陣子一腳三船(少甜)

之前有講過,被前女友傷得好重,但他不時找我,當然有搞野啦,而且每次都很享受,但享受完都係會傷心,因為知道終有一天要放走佢,所以有偷拍片,得閒拿出來回味。
     在被佢傷左之後,一直都有搵新女友,其實都換左好多個,試左好多個,試左兩個離婚女,同第一個講明我要試炮先知適唔適合,但最終做完冇咩感覺,第二個都算幾靚,樣幾似王心凌,但可惜胸太細,有兩個仔,唔係幾想行埋。
       後來幫朋友去澳門做兄弟,居然識左個伴娘,好靚,似唐思詠,結果也追到手,全身咩都好,就係冇胸,我尼個胸奴人點會唔介意,而我返到台灣,前女友又不斷 斷斷續續搵我,我又受唔住引誘,成日搵佢搞野,但佢意識到我有新女,不斷問我係米有,佢知道左後發曬爛渣,突然覺得好空虛,只好騙佢分左手,keep住關係,一腳兩船既野我好少做,點知一做就係一腳三船;第三個女仔(現任)出現,一次聚會認左,佢話對我一見鐘情,本身都係當有食唔食既心態,點知慢慢地佢對我實在太好,而澳門的又開始有脾氣,成日小事嘈,(重點她是處女,識我既人知我唔愛處女)又未搞過,而新女好鐘意含,同埋做愛,但又係細波,搞到我成日諗起前女友,悶住三個各自搵,但紙都包唔住火,唔喜一腳三船,最終決定放棄。少甜,只想講講近況。

甘師兄最後要左邊個?

引用:
原帖由 comton36 於 2017-11-25 08:01 PM 發表 查看引用來源
甘師兄最後要左邊個?
要左最後第三個!

冇胸啊…你點忍啊?

引用:
原帖由 天空次郎 於 2017-11-25 05:59 PM 發表 查看引用來源
     之前有講過,被前女友傷得好重,但他不時找我,當然有搞野啦,而且每次都很享受,但享受完都係會傷心,因為知道終有一天要放走佢,所以有偷拍片,得閒拿出來回味。
     在被佢 ...
大波真係咁重要???

引用:
原帖由 lostergundam 於 2017-11-26 08:24 AM 發表 查看引用來源
冇胸啊…你點忍啊?
真係會忍唔到,只好多看平胸的作品,哈哈

引用:
原帖由 hli9 於 2017-11-26 11:01 AM 發表 查看引用來源

大波真係咁重要???
都係架!一見到大波就會扯爆

細胸多數主動,夠淫

引用:
原帖由 粗魯B 於 2017-11-26 06:11 PM 發表 查看引用來源
細胸多數主動,夠淫
又好似係

前往最後回覆