上一頁下一頁
發新話題

TSG #35

收藏  |  訂閱
57  4.7k

TSG #35

星期二半天假就點鐘#35。今天又有半天假,星期二按前列腺太舒服,今天又約雪兒,但今次就先叫雪兒拿油進房,免得浪費時間。今天過程,先按背,再落油推背,再推手。又再有驚喜,落油推屁股,係2隻腳放在雪兒大腿上,按屁股,按J,按袋底。5年前曾經試過按c忽hole.今天都有。按完就抺干油,雪兒說出去洗手,這就是讓我小弟弟休息一會。回來時,我看一看手機都70分鐘。雪兒就說按前列腺,又按了10分鐘,我就說停手。最後起機,上路點了幾下,中路我只用手,下路可以除下一點底底打井。電話都無響,全程#95分鐘,爽

份報告太長,出大廳也找了師兄推介的高妹(關外來的美容師)#616.和美容師熟,不敢說其她唔好,但#616鬆腿比其她幾個美容師好一點.:smile_35:

TSG即系咩名?可講嘛?ths

#35推patpat技術係咪真係咁勁

你唔怕25報串?

引用:
原帖由 chukikwong 於 2017-11-19 08:43 PM 發表 查看引用來源
你唔怕25報串?
好技師,真報告,怕什麼25.早幾天就有師兄看完我的報告,過去找#35按前列腺,假報告都一早出來打假.

引用:
原帖由 鳩太軟2 於 2017-11-19 08:43 PM 發表 查看引用來源
去過好多SPA場,都無#35推PAT PAT好(個人感受).福田水X坊都600幾人仔做SPA都無#35好.好多SPA師都唔識叫客人把腿放在技師腿上,都是躺著推,

引用:
原帖由 鳩太軟2 於 2017-11-19 08:43 PM 發表 查看引用來源
去過好多SPA場,都無#35推PAT PAT好(個人感受).福田水X坊都600幾人仔做SPA都無#35好.

[quote]原帖由 鳩太軟2 於 2017-11-19 09:00 PM 發表 查看引用來源

CH時代,#36和#96老師推功都十分不錯,前#8紅牌都有按屎眼,都係好正,
自從搬落2樓,愈收愈貴,服務又打折,唔係有師兄介紹,或者相熟,都唔會幫襯。 [/quote

好唔好技師都出報告,不怕25.天水都找版主出報告,點解我唔敢出.

引用:
原帖由 kevinku1985 於 2017-11-19 09:05 PM 發表 查看引用來源
[quote]原帖由 鳩太軟2 於 2017-11-19 09:00 PM 發表 查看引用來源

CH時代,#36和#96老師推功都十分不錯,前#8紅牌都有按屎眼,都係好正,
自從搬落2樓,愈收愈貴,服務又打 ...
我一向實話實說,從不吹噓,抺黑。

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆