上一頁下一頁
發新話題

某大銀行性事日常 (**今日最新update #408 知己人妻午餐篇)

收藏  |  訂閱
530  271.3k

某大銀行性事日常 (**今日最新update #408 知己人妻午餐篇)

#1 -師姐篇
#53 + #62 -Sales篇 (全篇完)
#184 偶遇大波人妻+大波人妻1on1(全篇完)
#288 鬼佬高層的辟好
#355 多P party篇
#408 知己人妻午餐篇(今日最新)

喺銀行做左好幾年,一事無成,而家已經離開咗。但係包你估唔到,起身每日發生唔少好事係銀行裏面,上司同下屬、人妻同人夫、多p party, 淫亂分行。

小弟當時剛剛畢業,以為搵啲正經啲嘅工作,點知返到,工作就正經,但可能大家都壓力大,所以有好多人搵好多方法放鬆自己,銀行咁多靚仔靚女要搵食其實唔難,先講講自己親身經歷。
剛剛入到銀行工作制度好好,每個新人都安排一個師傅俾你教下你想做啲咩,我師傅年紀應該大我兩三年,女同事,樣子甜美講嘢陰聲細氣嗰啲銀行職員,起初每日佢教我一啲銀行嘅術語,埋數,同埋每日要做啲乜,因為每日都同師傅一齊食飯,開始留意到佢原來身材唔錯,套制服都包唔住咁,有時見佢走光都扮正經咁提吓佢,又開始慢慢傾下啲私人事,問吓有冇拍拖,佢又講佢條仔啲嘢,感覺好好簡直就係辦公時間拍拖一樣。

有次公司BBQ因為搞到好夜,我就話送佢返屋企,佢竟然話唔想返屋企,不如去飲嘢,我當然OK啦喺附近搵咗間坐低飲咗兩杯,佢已經成個人癡晒落嚟,仲開始講同條仔近近牌唔開心,起初我安慰幾句,後來佢問我鍾唔鍾意佢,仲突然車過嚟,我當然不甘示弱,車左一輪佢就話不如上佢屋企,我哋飛的返佢屋企,原來之前佢同條仔住,條仔搬走左,叫我唔使擔心,一入屋已經急不及待伸晒脷咁車埋來,我亦反擊,直到大家一絲不掛,佢就揸住我細佬係咁喺度含,可能飲咗啲酒佢簡直含到有啲瘋狂,我差啲比佢含到爆,見慣佢平時個嚴肅樣,喺呢一刻真的不敢相信,我都想比佢睇吓自己淫樣,我見客廳塊大鏡,於是我的佢向着塊鏡,不斷狂插佢,插到佢叫救命咁滯,嗰一刻真係所有工作壓力都冇晒,一路插佢仲失哂控咁叫我屌佢,佢喺公司叫我X仔。X仔「屌我,屌我吖,大力啲,插大力啲。」當時其實有啲驚,平日嘅師姐變得咁淫賤,食完佢之後驚會有手尾?當時都唔控制得咁多,狂插左佢一兩分鐘大家都到頂,就咁喺沙發度一齊訓天光。依家講返當時情景都唔想都好回味(硬哂)。但佢起身嘅第一句真係有啲hurt, 佢好似當我細路仔咁問我:X仔,攰唔攰呀?我心諗我屌多妳兩鑊都仲得,不過當然冇同佢計較。過幾日大家返到公司一切正常好似乜都冇發生過咁。就咁我喺公司嘅第一次就俾咗師姐。
:smile_38::smile_38:

引用:
原帖由 野生的隊長 於 2017-11-4 11:46 PM 發表 查看引用來源
喺銀行做左好幾年,一事無成,而家已經離開咗。但係包你估唔到,起身每日發生唔少好事係銀行裏面,上司同下屬、人妻同人夫、多p party, 淫亂分行,慢慢再逐一介紹俾大家聽。
有屁就放,打鐵趁熱。

冇乜出奇,每個行業都有可能,我都喺銀行做過,啲男職員粗口重勁過地盤佬!

樓主快手寫,唔係乜都無好快比管理員刪post 架

嗱嗱聲寫埋佢!

有未

再唔出。。睇伯會封post。。呃晒分

快手啦。等緊

我都做過銀行,點解我遇吾到的……

再係到賣關子,一陣比人關帖架啦。

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆