五年前的懷舊

收藏  |  訂閱
28  6.5k

五年前的懷舊

記得在數年前去博羅石灣、橋頭、章木頭石新,横瀝这幾處地方面有啲30元人仔既企街,雖然當中大多數都是阿嬸大媽,但偶然都會有啲三十路既中女,要睇你運氣找唔找到啦,但巳經冇去這些地方數年了,唔知依家仲有沒有這些30元人仔既囡呢,往事只能回味,唔知大家以前又有冇去過呢。

$30人仔?幾年前定十幾廿年前?

引用:
原帖由 陳十二 於 2017-10-24 01:48 PM 發表 查看引用來源
$30人仔?幾年前定十幾廿年前?
講緊只係幾年前既事

引用:
原帖由 grasshopper888 於 2017-10-24 01:45 PM 發表 查看引用來源
記得在數年前去博羅石灣、橋頭、章木頭石新,横瀝这幾處地方𥚃面有啲30元人仔既企街,雖然當中大多數都是阿嬸大媽,但偶然都會有啲三十路既中女,要睇你運氣找唔找到啦,但巳經冇去這 ...
幾年前三十雞最多可能係福建城溫洲城起個機,企街無可能甘平,坐底收100-150,過夜要300-350。30雞肯做唔排除有,但肯定好樣衰果種。

自從14年新年掃黃後,橫瀝乜叉都無,最多洗腳起個機或姐按摩起個機。

利申:十年前至今在橫瀝做野。

引用:
原帖由 comton36 於 2017-10-24 03:08 PM 發表 查看引用來源

幾年前三十雞最多可能係福建城溫洲城起個機,企街無可能甘平,坐底收100-150,過夜要300-350。30雞肯做唔排除有,但肯定好樣衰果種。

自從14年新年掃黃後,橫瀝乜叉都無,最多洗腳起個機或姐按摩起個機。

...
四、五年前横瀝半仙山公園對面村仔有啲30元人仔既

加多個0頭可能有...大媽既.哈哈哈哈

有民工講,幾年前公園有20蚊鷄,就地取材,出野收錢,質素奇高,靚過夏慧姨!

往事只能回味:smile_34::smile_34::smile_34:

呢的係十幾二十年既嘢,個的幾十蚊大媽係招呼的好撚窮如民工之類既人,呢啲大媽仲毒過歐陽鋒,樓主唔係窮到屌呢啲大媽呀?

想當年...懷念黃岡太子桑拿同太子酒吧的女拳手

前往最後回覆