上一頁下一頁
發新話題

與白袍人夫的小故事(P.40)

收藏  |  訂閱
606  78.2k

與白袍人夫的小故事(P.40)

佢年紀大我10歲,但外型Keep得好好,吾似差不多40歲,總之佢係我中意果類型。

我同V先生雖然係同公司,都因為吾係成日見到面,所以大家吾算熟絡。
呢幾個月要成日OT,所以經常遇到OT既佢,開始變得熟絡。有時大家會有d身體接觸,會有d比較曖昧既對話...
而我地既小故事,就由上2個禮拜開始。

一如既往又要開OT,本身以為公司淨係得番自己一個人,諗住去整個杯麵食捱OT,竟然係pantry見到佢。好驚訝,因為果日係V先生生日,佢係約左佢老婆慶生日,點知佢老婆突然有case做,所以取消果慶祝,咁V先生就OT慶生日。
我聽到果下心諗,機會黎啦,可以試下佢。我就話你今日生日,但我冇禮物比你呀。最多幫你按摩下,當生日禮物啦。

跟住我地入左房,叫佢坐係床度,我就企係佢後面幫佢按摩。一開始我都好認真幫佢按,慢慢我果人係挨左落佢背脊度,係佢耳邊講:我有更好既禮物俾你,你要吾要呀?
V先生果下係嚇親,有d想避開我。但我即刻係後面抱住佢,一手揸住佢條J,我話今晚我幫你吹爆佢,幫你慶生日。V先生冇再避開,仲即刻除晒褲,一手將我禁低叫我含佢條J。
我將佢條野抽出黎,係龜頭錫左下,就伸條脷出黎,由蛋蛋開始慢慢奶上龜頭,見到佢條J扯到行。當然即刻含住條J,含出含入,雪雪聲咁,雙手都好忙咁禁住佢patpat大力往自己推,條J頂到喉嚨頂果下真係好正,已經feel到自己濕晒。
V先生隻手都好忙,拉開我條白裙拉鍊勁大力揸落我對波,果下feel到d淫水好似排洪咁流晒出黎。出盡奶力下V先生終於射爆我口,而係嘴角流出黎果d,我用脷lam一lam,就話你d精好好食,喂爆我上面果口,你要吾要喂埋我下面?

V先生:你果淫娃真係吾屌吾鬆化。

佢一下將我推落床,連條白裙都除埋,只係淨番套內衣同對絲褲。
果日我著左個好薄既bra同T-back,V先生見到就話:你果淫娃著個咁薄既bra,你果lin頭都突晒出黎,仲要著t-back,係咪博屌呀?一陣就等我插爆你。
平時對任何人都斯文又溫柔既佢,突然咁粗俗,吾知點解個人特別興奮。
我:係呀我博屌呀,你快d插爆我,要大大力插我,我要你喂飽我。
V先生一聽到就好快咁除左我對絲褲,拉開我條t-back,用手指插入我妹妹,又係粒豆豆係咁打圈,而另一隻手就扯開我果bra係咁捽我lin頭。
我:啊...吾得呀...隻手指插....插得太深......
不停咁用手指插出插入,d水好似源源不絕咁流出黎,成個patpat都濕....
V先生見到我咁興奮,梗係即刻將佢條J大力咁插,果種俾填滿既感覺真係好爽。
而我都吾輸蝕雙腳夾實佢條腰,要佢大大力咁插爆我
我:啊⋯⋯快d大力d⋯⋯啊⋯⋯
果刻完全係失晒理智忘記左佢係屬於另一個女人,只係想V先生瘋狂咁插爆我
V先生好似裝左摩打咁,瘋狂咁插我,
正當我處於失理智既情況,V先生一句我要射啦,將我拖番現實,我夾實佢條腰抱住佢講:你射啦,我要你喂飽我。
就係咁V先生中出左....

係大家休息回氣果陣,我話如果你接受到呢段關係,我地可以繼續落去。
V先生冇出聲,淨係緊緊地攬住我。
而我亦都吾知我地跟住會點....

主動埋黎都唔食??聖人黎??

提示: 該帖被管理員或版主屏蔽

引用:
原帖由 電梯變態的老闆 於 2017-9-22 11:03 PM 發表 查看引用來源
主動埋黎都唔食??聖人黎??
更新左後面,有食到。

引用:
原帖由 Emmmma 於 2017-9-22 11:22 PM 發表 查看引用來源

更新左後面,有食到。
見步行步吧,而家都有keep住?

係床度睇完硬左,快啲幫我吹啦淫娃

果然是一位好同事

邊到有咁正架?

引用:
原帖由 電梯變態的老闆 於 2017-9-22 11:52 PM 發表 查看引用來源

見步行步吧,而家都有keep住?
:smile_39: 人夫話要諗下,暫時未有第2次

引用:
原帖由 alstom 於 2017-9-23 05:57 AM 發表 查看引用來源
邊到有咁正架?
一定有,睇下你遇吾遇到姐

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆