上一頁下一頁
發新話題

名人飯店開不成餐Causeway Bay 站落(有相)

收藏  |  訂閱
205  24.8k

名人飯店開不成餐Causeway Bay 站落(有相)

上星期上大陸做嘢!中間只得兩三小時空閒,原定上去前約定了
Fl技師,但未上去FL前佢通知我D要推遲,但我真的趕時間不能相就
即臨時改約另一間場早前加了v7的技師!一問下即可以有空,
馬上趕上去!我加她是因為看上她波大腰細又年輕,估計頂多廿
出頭,不過看照諞都知係整容人!

講翻個場也是第一次去,在東門食街果頭容易搵!
裝修都係咁下上,唔殘果種,中午人唔多所以冲涼入房都無乜
浪費時間。入到房間需然細但都唔太暗唔太汚糟!

入正題女到應該米六咁上下,様同相都一樣,
但點解無相中咁波濤洶湧㗎?(其實都唔細)
我便直接這樣問?點知佢話: 相裏誇張是角度問題!
佢又話依家又無帶bra所以更加沒有那相效果,
唔信你睇下.........
我即一嘢攬佢上床話要驗證!於是一件一件
除下來,其實又真係唔細!佢又一邊攪我,過程也非常纏綿,
但當去到最後防線時,佢就玩暫停話要出去攞D㗎生入來
做服務!佢又著翻衫出去!四五分鐘後拿完果西回來,
我們又纏在一起,但當進發到最後防線又再度被叫停,
要我扒著做服務!但我話還未做齊體檢就提不起勁去
定定地去被服務!於是便一嘢拉下佢under!屌一M
帶鮮紅十分無引下靜靜扒下由她自己做服務!
閒聊時我便投訴點解約時又唔講M到,
我更說其他場女M來都會休假的,
依家玩得一D都唔爽!
佢就話尼度有手推同KB兩種服務,所以技師M來也會上班的!
然後便開始從背漫游波推咁!可能知道自己不事在先,所以口
服務時間好長好细心!但我還是因為小了下路欠了點感覺,於是
佢食雪條好耐再用手来,今次到我叫停,我話要乳交才能出,
最後佢躺下我上馬,一上馬即快放,手隔under猛扣,而佢
便雙手托雙峯夾著狂搖,最後衝刺幸好佢側開臉,唔係就
精變洗面奶!
完成後啱啱夠鐘!手輓手出去,佢就係我耳邊說唔好嬲啦!
過幾天M就來完啦!埋單有V7308

報告完畢!多謝支持!

引用:
原帖由 名留萬世 於 2017-8-8 04:22 PM 發表 查看引用來源
Fl技師,但未上去FL前佢通知我有D事要推遲,但我真的趕時間不能相就
馬上趕上去!我加她 ...
多謝師兄用心分享,支持有相報告。

条7佰,好寸下,7月中Ⅴ7佢,指數說只有366,

我相信你唔會咁小氣掛!:smile_30:

照咁睇服務都唔差啦

引用:
原帖由 名留萬世 於 2017-8-8 04:22 PM 發表 查看引用來源
Fl技師,但未上去FL前佢通知我有D事要推遲,但我真的趕時間不能相就
馬上趕上去!我加她 ...
要大波可試5仔!

引用:
原帖由 rogers123 於 2017-8-8 06:05 PM 發表 查看引用來源

要大波可試5仔!
C兄,手定囗?,指數如何

引用:
原帖由 lesliechan777 於 2017-8-8 06:12 PM 發表 查看引用來源

口呀7哥你仲未試?暈!羅湖十大靚波!還有JYG888,JLW888,前BH299都係靚波,
JYG888,JLW888就唔算大,但粉形靚彈手有美感

引用:
原帖由 lesliechan777 於 2017-8-8 06:12 PM 發表 查看引用來源

忘記講指數,667,是香討經常PM交流的師兄介紹我試的

引用:
原帖由 rogers123 於 2017-8-8 06:18 PM 發表 查看引用來源

口呀7哥你仲未試?暈!羅湖十大靚波!還有JYG888,JLW888,前BH299都係靚波
几条女注意好耐了,就係要等有師兄出報告先至去,谢兄!

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆