上一頁下一頁
發新話題

TSG - C兄交流平台

收藏  |  訂閱
1.5k  85.3k

TSG - C兄交流平台

好九耐冇写報告,因冇乜好野㝍,見叻兄去新FY玩得咁“开心”,我又好想去,不过系行過兩條街既另一個新場hea。

Little strong C兄成日提我去新場TSG試(但佢自己又唔L去),最近有空走去睇睇,门口招牌燈冇开,扶手电梯冇开,以为咁快摺左(原来試业中喎),行上去二樓,攞匙,冲凉比同系大多,唔算豪,但干净,大部分客服熟口熟面,打下招呼坐低做大堂,位有三行分两边,之前連按脚都冇,终于可以做过夠,全部女女会带客出黎似FL,但比佢大又平(暂时)!

主要可睇下板先可避免中伏,其實都見有不少熊出沒!

房夠大双人床,技C到,新黑色制服,几好睇。

技C#)指数066样同身材唔錯,過程都系果D,不過值得一提服务同舊公司有D唔同,波推加乃背做足,以为去L左東莞。

最後多謝英文C兄介紹,佢D英文報告令我英文都好左!哈哈

i got 46x from your #) :smile_35:

actually she is very serious in both part i and ii, almost 40 min part i. part ii also not bad.

i tried 68. excellent body, firm C+ boobs, tender skin ..........no driving license and a bit routine/not passionate

唉,你咁講,即系乜意思先:smile_45:,都話個個客都有機唔同指數

講時講,有個女部長好熟口面,幾好身材,再睇舊客服V七,哦,原來之前系技C,唔怪得有種吸引力,似前BMB既Nana,村姑D味道
引用:
原帖由 windiw_wa 於 2017-7-28 07:42 PM 發表 查看引用來源
i got 46x from your #) :smile_35:

Ha叔,你又唔介绍D可除底底的技師给我,我點敢去,以前果個98可除底底,而家又無做,FY仲有幾個可除底底,所以咪無去,我的要求特别D,望Ha叔了解,不過我又唔係要所有技師除底,識講幾句日文我都like,我明天去講日文了。

成日除底,唔係要攞埋黎索掛!Oh no

今次咁啱有C兄介紹啫,年輕人有時都要有冒險試精神既,睇黎你年紀應該仲大過我:smile_34:

去日本就試下女優,指數一定高到爆,不過講日文唔一定系日本妹,講國語佢地仲熟
引用:
原帖由 小張自強 於 2017-7-28 08:25 PM 發表 查看引用來源
Ha叔,你又唔介绍D可除底底的技師给我,我點敢去,以前果個98可除底底,而家又無做,FY仲有幾個可除底底,所以咪無去,我的要求特别D,望Ha叔了解,不過我又唔係要所有技師除底,識講幾句日文我都 ...

自從嚴打 只敢食私房菜 乜而家咁多新塲開咗 暗碼無法解釋 能否多點提示。萬謝

上次試左孖#....後生妹妹...中路C級任舞~~下路可以小開發...上路我唔好就冇試...
整體舒服冇詐型..妹妹仲好開朗同玩得~~~師兄們可以一試:smile_30::smile_30::smile_30:
唯一感覺差小小係價錢3級跳...暫時行緊優惠308~~冇就338...同之前高幾層相差比較大...之前行緊288同星期二258

引用:
原帖由 小張自強 於 2017-7-28 08:25 PM 發表 查看引用來源
Ha叔,你又唔介绍D可除底底的技師给我,我點敢去,以前果個98可除底底,而家又無做,FY仲有幾個可除底底,所以咪無去,我的要求特别D,望Ha叔了解,不過我又唔係要所有技師除底,識講幾句日文我都 ...
小強ching那麼喜歡除底底技師都係去翻MZ啦!
部分囡囡真係忙到連底褲都唔著就來上鐘㗎!

引用:
原帖由 ha228 於 2017-7-28 07:50 PM 發表 查看引用來源
唉,你咁講,即系乜意思先:smile_45:,都話個個客都有機唔同指數

講時講,有個女部長好熟口面,幾好身材,再睇舊客服V七,哦,原來之前系技C,唔怪得有種吸引力,似前BMB既Nana,村姑D味道
really ? i don't think so....my friend told me that she was ex-SYX captain.

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆