上一頁下一頁
發新話題

HM 報告, 又中招照騙

收藏  |  訂閱
202  15.5k

得閒又得一條友, 唯有上去按下啦,

HM 同FL 一樣貪夠近,

今次去左HM, 之前約左好多次82 又約到, 諗住冇死有正女, 同埋見佢地WC都算係NICE咁,
去到上鐘, 見到真係比較成熟, 還算可以接受,

亙動指數低, 但算叫做用心服務,

指數 030,  適合喜歡植物人

60 分鐘後完事回到房, 就手機時間到夠鐘

落鐘, 食碗麵,

靚女部長吹水, 問唔趕時間上多個, 有新女黎

SHOW左張 13 號冇眼鏡相, 哇好似幾清新,

你都知HM D 房好暗, 唔行到埋黎都睇唔清,

呢次真係頼野,  成個馬提露咁既款............唉....

服務比82 粗糙,  45分鐘已經完事番黎房,

指數063,  但佢咁既樣, 我冇MOOD搞,

之前有POST CHING 講佢大波, 係既好大波, 估計C+, 不過墜既, 唔介意可以上,

完晒完, 番黎又係13 微信時間, 同佢D朋友吹水, VOICE MSG, 又話佢個FD 係HM JS,
剛剛比個港客溝左, 條女淋條仔... 唔知係咪呢度既CHING

亙動情唔高, 如果要亙動性高, 可以 33

引用:
原帖由 hkgals 於 2017-7-26 02:36 PM 發表 查看引用來源

今次去左HM, 之前約左好多次82 又約到, 諗住冇死有正女, 同埋見佢地WC都算係NICE咁,
去到上鐘, 見到真係比較成熟, 還算可以 ...
CHING, 請問HM即喺邊間?

同情師兄遭遇, 82好像都未聽過有高指, 13如你所說真係怕硬不了

見12返咗黎, 呢個妹妹仔幾好玩, 仲意互動的話佢應該係唔錯選擇
引用:
原帖由 hkgals 於 2017-7-26 02:36 PM 發表 查看引用來源

去到上鐘, 見到真係比較成熟, 還算可以 ...

引用:
原帖由 gogokit1 於 2017-7-26 03:01 PM 發表 查看引用來源

CHING, 請問HM即喺邊間?
皇X 星期一冇冷氣果間.. 睇你睇POST 就知

引用:
原帖由 changmw 於 2017-7-26 03:10 PM 發表 查看引用來源
同情師兄遭遇, 82好像都未聽過有高指, 13如你所說真係怕硬不了

見12返咗黎, 呢個妹妹仔幾好玩, 仲意互動的話佢應該係唔錯選擇
:') 諗住82 食樣, 點知樣都冇... 中女黎, 又指數低, 可能諗住細心推搭夠

13 建議大家睇到佢四眼妹張相睇過先好入閘, 公司WC果張相係騙

12 番左黎, 下次去搵下佢先, 多謝CHING通知,
本來諗住FL25, 原來佢番夜班,  時間唔就, 果日冇去到, 其他又冇乜心水, 只好去左HM

引用:
原帖由 hkgals 於 2017-7-26 03:19 PM 發表 查看引用來源

皇X 星期一冇冷氣果間.. 睇你睇POST 就知
Real Madrid ?

引用:
原帖由 SS000 於 2017-7-26 03:24 PM 發表 查看引用來源

Real Madrid ?
唔明?

引用:
原帖由 hkgals 於 2017-7-26 03:48 PM 發表 查看引用來源

唔明?
Sorry, 因為我都唔明HM 係咩,所以我估係Real Madrid 而已 , MH 就知

引用:
原帖由 hkgals 於 2017-7-26 03:48 PM 發表 查看引用來源

唔明?
真正的馬德里。

因為唔鐘意環保場, 所以"巴塞的宿敵"呢間近關口場都去過多次, 通常都是下午去, 所以晚班技師唔多識, 至於早中班我就試過以下幾位:-

09 - 服務好, 指數都算高
12 - 人造人味道重了點
13 - 傻大姐, 但對波真的好大
59 - 聲線比較粗, 睇相以為好溫柔, 聽到聲後有點失望
81 - 最早找的技師, 比較保守, 唔知而家有無變
62 - 樣一般, 但超高互動指數  
60 - 煙癮大, 勁吐痰

晚班就試過:-
10 - 細細粒, 講嘢好哋
36 - 互動指數高
23 - 沒服務, 床尾機

都係嗰句, 我好唔代表你好, 我差唔代表你差