上一頁下一頁
發新話題

我條女好玩得 圖 #1 #8 #23 #85

收藏  |  訂閱
104  55.4k

我條女好玩得 圖 #1 #8 #23 #85

我條女......未同佢扑野之前真係吾知佢咁玩得,我地wechat 識ge, 一開始kiss 都吾俾kiss.
上完第一次床之后。。。原来佢咁玩得。。。露出,sm, 獨龍,野戰(巴士,私家車,公園,後樓梯,酒店露台),扮狗,返工接任務,各種uniform,着得好sexy 出街,一路插佢一路叫佢其他friend 個名...就係吾肯俾我插屎眼...各位C兄仲有無其他idea 可以玩下我條女?

好多野玩過。
例如前晚夜晚坐巴士(好少人,上層,尾位),佢着住件低胸背心,我命令佢除左個bra. (圖中果個),佢又真係立刻除,劲就劲在吾洗除面衫佢都徐到個bra.之后轉左第二部巴士坐下層,人吾少,坐果四個对住既位,佢对波吾大,但佢無端端拉低左少少件衫,露事業線,但好能lee 部係長途車加夜la. 玩电话既人玩电话,训既人訓,不過都刺激ge

,下節再送圖

引用:
原帖由 sexywinters 於 2017-5-29 06:24 PM 發表 查看引用來源
我條女......未同佢扑野之前真係吾知佢咁玩得,我地wechat 識ge, 一開始kiss 都吾俾kiss.
上完第一次床之后。。。原来佢咁玩得。。。露出,sm, 獨龍,野戰(巴士,私家車,公園,後樓梯,酒店露台),扮狗, ...
淫女做女友 正爆 師兄可以試下狗仔式屌佢嗰時用手指沾啲口水按摩下佢屎眼 再慢慢將手指插入去

咁玩得應該叫多幾個朋友一齊分享:smile_30:

引用:
原帖由 sexywinters 於 2017-5-29 06:24 PM 發表 查看引用來源
上完第一次床之后。。。原来佢咁玩得。。。露出,sm, 獨龍,野戰(巴士,私家車,公園,後樓梯,酒店露台),扮狗, ...
咁撚正
無理由唔玩埋多P
比幾條仔輪佢咖?:smile_30:

引用:
好鍾意張黑絲
仲有無多D可以睇:smile_13:

引用:
其他c 兄有無什么圖想要?我盡量配合

玩搖控震旦啦,不過有線就勁啲,搖震就可以俾你幾時震就震,要佢喺好多人面前高潮

[quote]原帖由 sexywinters 於 2017-5-29 07:04 PM 發表 查看引用來源

其他c 兄有無什么圖想要?我盡量配合

早兩曰扑野前影

引用:
原帖由 差差蚌差差 於 2017-5-29 07:10 PM 發表 查看引用來源
玩搖控震旦啦,不過有線就勁啲,搖震就可以俾你幾時震就震,要佢喺好多人面前高潮
佢对震蛋反應不大

玩唔玩得交換?

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆