上一頁下一頁
發新話題

大肚人夫當年點樣搵老婆…(22/9 Updated@P98#1462)

收藏  |  訂閱
1.5k  49.8k

大肚人夫當年點樣搵老婆…(22/9 Updated@P98#1462)

更新:
22/9 Updated@P98#1462
28/7 Updated@P77#1146
27/6 Updated@P55#822
24/5 Updated@P31#463

圖:哈哈:smile_15:
聲:冇(搵下先):smile_45:
畫:冇(唔知有冇):smile_39:

上一篇小弟忽然受寵若驚http://www.188channel.com/viewthread.php?tid=26502749&extra=page%3D2&page=1) ;同大肚婆無套內射完,呢一次唔知去唔去得返個高峰。哈哈:smile_13:
以下小小甜(小糖對減肚有益),還望各位師兄師姐紙下留精勿給黑豬…:smile_o06:

中年發福, 或者係唔少人夫既惡夢,小弟我都唔例外。:smile_o03:

從前從前,<23,讀書時代,鬼咁多時間,一放學(或者直接走堂),就梗係週圍玩週圍走。
大小郊野公園,長短行山路徑…去芝麻灣半島踩(抬)單車,行上鳳凰山通頂等日出…日日book場打羽毛球,晚晚同女朋友s啜啜啜攬攬攬摸摸摸了了了奶奶奶了了了插插插插插插插插插插插插(下刪一萬字)(以上再重覆19幾次…)
咁多野玩,基本上係鋼條身型食極都唔肥。

人慢慢大啦,23-27,出來社會大學。
晚晚九時入席食到飽一飽就去訓第朝天都未光就起身返工;不過後生仔初出茅蘆,事事落手落腳四圍走堅砌足成日,星期六日再繼續讀書時代既喜好(得返繼續同女朋友啜啜啜攬攬攬摸摸摸了了了奶奶奶了了了插插插插插插插插插(下刪一千字)…)(以上再重覆10幾次
可能都仲平衡到。

戲肉來了。27+,結婚,男人既……
初頭兩口子都冇咩野,只係平時成日食埋老婆食淨既飯菜呀(有食唔食罪大惡極…),日日沐浴愛河既幸福呀,晚晚同老婆啜啜啜攬攬攬摸摸摸了了了奶奶奶了了了插插插插插插(下刪一百字)(以上再重覆6次…:smile_35
個人係有肉地左(成日比外母話咁既樣至順眼D有D福氣…),不過都未至於有肚腩,因為都仲有唔少時間唔使理家務週圍去玩。

不過到後來,托賴,事業有D起色,開始有較穩定扮工時間,開始坐多過行…再生左第一個女…好在,到依家個腩都唔算太大,企直個人側面睇係有少少突;插實老婆,撥開D毛毛,都仲見到佢粒著晒燈紅晒脹晒,豆豆D鮑汁既閃令令…

梗係,我仲可以搞到佢次次高潮欲仙欲死架!:smile_o01:

咪自欺欺人啦
大肚腩扮細

恭喜晒:smile_40:
:smile_43: (你明架啦) :smile_38:

無圖無真相啊..
話自己無肚腩點都要見相先得

引用:
原帖由 siopang 於 2017-5-10 11:18 AM 發表 查看引用來源
無圖無真相啊..
話自己無肚腩點都要見相先得
支持你!

引用:
原帖由 speedster 於 2017-5-10 10:44 AM 發表 查看引用來源
圖:冇(未有):smile_15:

上一篇小弟忽然受寵若驚http://www.188channel.com/viewth ... page%3D2&page=1) ;同大肚婆無套內射完,呢 ...
恭喜恭喜
大肚腩

貼返阿大叔張相出黎先!

引用:
原帖由 cococaobrownie 於 2017-5-10 12:40 PM 發表 查看引用來源
貼返阿大叔張相出黎先!
喂呀 呢個大叔好鬼正呀:smile_o05::smile_o05::smile_o05:

引用:
原帖由 滴水豬 於 2017-5-10 12:45 發表 查看引用來源

喂呀 呢個大叔好鬼正呀:smile_o05::smile_o05::smile_o05:
大叔真係咁吸引?

引用:
原帖由 speedster 於 2017-5-10 10:44 AM 發表 查看引用來源
圖:冇(未有):smile_15:

上一篇小弟忽然受寵若驚http://www.188channel.com/viewth ... page%3D2&page=1) ;同大肚婆無套內射完,呢 ...
後生時如果努力踩車個屁屁應該會好圓好彈手架喎
CTM你自拍一下個屁屁啦

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆