上一頁下一頁
發新話題

真鬼馬,出街唔帶bra同under

收藏  |  訂閱
52  12.8k

真鬼馬,出街唔帶bra同under

上次見大家好想知多D我同戲院條女D野
今日我就再分享多D

有一晚我見悶悶地,所以就問條女出唔出黎飲野
條女問我: 「凈係飲野咋?」:smile_45:
「緊係唔係啦,仲有野食呀」
「喔?食咩先」
「你最鍾意食既司華力腸呀」
「哈哈,咁你等等我,我沖個涼換套衫出黎」:smile_30:

我等左陣就見到條女黎左
條女著左一條黑色連身褸屌裙
條裙短到基本一坐就差唔多要走光:smile_47:
方便晒我一陣做野

我同佢去果一間bar個design幾好
佢有D位係for你兩個人靜靜地咁吹水
基本D人係唔可以直望到我地做緊乜
所以都方便我地玩小遊戲:smile_47:

因為係夜晚加上條裙係黑色
遠睇都無乜野,但坐低近睇就見到條女飛左釘
我見到咁就指著佢對波話
「小姐你帶漏左D野出街喎」
條女隻手放係我褲襠上邊,同我講
「哈哈,方便你個咸濕仔呀麻」
真識做

咁我同佢係間bar到就又摷又鍚
隻手就係佢大腿內側到掃下掃下
突然間feel到隻手好多水
摸上少少,原來佢連under都無著
「原來你咁大頭蝦,連底底都無帶」:smile_44:
條女無答我,凈係係我耳仔邊發出D喘氣聲
見到咁樣,馬上埋單做野啦:smile_46:

入到房鎖好門之後
條女即刻推左我埋床到
好猴擒咁除左低我條褲含到雪雪聲
間房我最欣賞既地方係側邊有塊大鏡
可以見到條女個頭上上落落
我一邊摸著佢個頭一邊發出呻吟聲,因為條女真係含得太舒服:smile_13:

過左一陣我要射啦,條女都FEEL到
所以佢個頭就郁得仲快,啜得我仲大力
「呀!....我射啦」
射完之後條女仲唔放口,仲係到啜我細佬
我份人就比較sensitive,搞到我成個人曲起大大聲呻吟
佢後尾見到無再叫就停低,吞晒我D精之後去左浪口
返到黎我地係床到攬著吹下水
同埋係側邊塊鏡到欣賞下佢背到pat pat既曲線
(好鍾意女仔背到pat pat個曲線,覺得好sexy,係女仔身上第二sexy既曲線,特別係佢無著衫攬著你果陣,條曲線係塊鏡到仲出仲靚)
(PS. 最sexy既曲線係女仔笑果陣既面部線條)

一邊傾計佢隻手就一邊玩我細佬,玩到咁上下我細佬又番返黎
「咁快又扯,好咸濕呀你」
「唔咸濕點應付你個淫婦呀」:smile_47:
我即刻帶套,將佢禁低,放佢對腳去我膊頭到
乜都唔洗講,一定係大大力插到落底
「呀...好正呀...再大力D...插死我依個淫婦啦」
插到咁上下我捉左佢落床,對著塊鏡後入

條女可能比較怕羞,我一邊插佢佢就一邊用隻左手遮著自己個樣
咁我緊係唔俾佢咁做啦,我捉晒佢兩隻手去後面,繼續推車
我聽到佢叫到有氣無力咁,講D野都語無倫次,可能因為佢見到自己俾人插個樣太怕羞
High到個腦都亂亂地:smile_30:

「呀...唔好停呀...就到啦我...呀」
插多一陣佢就到左高潮啦
我自己都差唔多,最後幾野大大力屌多幾下之後就射左出黎
拎返出黎果陣發現個套穿左

「唔驚啦,我今日安全期呀」
聽到都安心D,最後hea多陣就沖涼著返衫走:smile_15:

好唔好睇都留下cm

樓主依家手上有幾多條女

引用:
原帖由 ml23 於 2017-5-9 02:29 PM 發表 查看引用來源
樓主依家手上有幾多條女
一條,就係我女友
依家share果D係一齊之前既事黎

好羨慕師兄

引用:
原帖由 pc6983 於 2017-5-9 04:40 PM 發表 查看引用來源
好羨慕師兄
其實好多女都好肯玩
差在有無緣份

有無著黑絲先?

引用:
原帖由 brotheron 於 2017-5-9 07:06 PM 發表 查看引用來源
有無著黑絲先?
無喎
黑絲都正
但佢對我吸引力未去到好大

引用:
原帖由 無盡幼小的甩毛 於 2017-5-9 07:07 PM 發表 查看引用來源

無喎
黑絲都正
但佢對我吸引力未去到好大
著褸叼點可以唔著黑絲既呢

引用:
原帖由 brotheron 於 2017-5-9 07:14 PM 發表 查看引用來源

著褸叼點可以唔著黑絲既呢
夏天唔會呀:smile_41:
咁死熱

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆