上一頁下一頁
發新話題

你們會怎樣調教另一半?

收藏  |  訂閱
84  7.7k

你們會怎樣調教另一半?

最近這幾年我經我老公調教下,滿腦子經常滿是淫蕩的畫面。就快又是一個短假期了,可以到外面玩一下,最喜歡和老公在外地落Pub,他總是要人穿得好性感,甚至真空,我在Pub這種咁多男人的地方,比啲男人𥄫實,不知為何竟會濕?我老公一路飲酒一路掃我大肶,撞我對波,又講埋曬啲咸濕故仔,令我充滿幻想,攪到我好High! 有次要我入厠所除左條底褲,於是真空行番埋黎時,感覺啲男人想摸我咁!好濕好濕!最後忍不住拉左老公入厠所執左我一劑!我老公好衰咁話叫多個男人入黎!我好High !

咁有冇叫多個人入黎呀?

引用:
原帖由 spicylady70 於 2017-4-12 10:39 AM 發表 查看引用來源
最近這幾年我經我老公調教下,滿腦子經常滿是淫蕩的畫面。就快又是一個短假期了,可以到外面玩一下,最喜歡和老公在外地落Pub,他總是要人穿得好性感,甚至真空,我在Pub這種咁多男人的地方,比啲男人𥄫 ...
好似想引你進入多p既童話世界咁啵:smile_47:

引用:
原帖由 boyboy2015 於 2017-4-12 11:12 AM 發表 查看引用來源
咁有冇叫多個人入黎呀?
我老公唔比㗎!只係諗下咋!

引用:
原帖由 亂交G宴 於 2017-4-12 11:15 AM 發表 查看引用來源

好似想引你進入多p既童話世界咁啵:smile_47:
我哋只在幻想!

初步性幻想, 漸漸進入享受多p之路.

引用:
原帖由 spicylady70 於 2017-4-12 10:39 AM 發表 查看引用來源
最近這幾年我經我老公調教下,滿腦子經常滿是淫蕩的畫面。就快又是一個短假期了,可以到外面玩一下,最喜歡和老公在外地落Pub,他總是要人穿得好性感,甚至真空,我在Pub這種咁多男人的地方,比啲男人𥄫 ...
師姐真系正, 好想認識下你
可以wechat傾下嗎

引用:
師姐真系正, 好想認識下你
可以wechat傾下嗎

引用:
比著我敢講敢做,叫多個玩3p爽爽

引用:
比著我敢講敢做來個3p

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆