上一頁下一頁
發新話題

純粹小妹與sp的記錄和分享(好多字無乜甜)p.1,3,5,6 P.7update!!!

收藏  |  訂閱
105  11.6k

純粹小妹與sp的記錄和分享(好多字無乜甜)p.1,3,5,6 P.7update!!!

又一次開post...
其實小妹斷斷續續係引版都流連超過6年,曾經開過幾過post,不過怕用舊acc會比人認得,都係重新黎過啦。

而呢個post都無乜甜故架喇,只係純粹小妹我打算做一個小小既記錄同大家分享下。

小妹我就黎30(四捨五入的話),拍過幾次拖,如今有個穩定男朋友。

係早幾年曾經有段時間,我同男朋友關係好差,接近分手。而係呢段期間,我就同過兩位師兄有過關係,不過已成過去,已經係幾年前既事了。

第一個師兄(Mr.L),係佢帶我進入sp既世界。第一次見面已經係我同佢認識左好多年之後既事,而我同佢既關係亦持續左一年都無就完左。由第一次同佢有關係開始,我就已經覺得自己沉左船。佢比到一種男朋友比唔到我既感覺,我唔識講呢種係咩感覺,或者呢種感覺只不過係叫做刺激。
同佢一齊拖手行街睇戲食飯,就好似正常情侶一樣,只不過係每次見面都一定會搞野(或者呢一樣先係我地維持呢段關係既重點)。
我自問一d都唔了解佢,但佢就好似好了解我咁。佢既耐性同細心令我卸下防備,不論係感情公司家庭我都有同佢分享。或者因為我呢種咁蠢既行為令佢知道我想有人關心,想有人錫。而佢無時無刻都咁gentleman就令我更加沉,但我相信佢只不過係當我係玩伴而已。

故事仲未完,反應好的話再繼續post。

加返張相會唔會多d人睇呢?:smile_13:

支持分享心路歷程

引用:
原帖由 naws.L 於 10-3-2017 02:34 PM 發表 查看引用來源
又一次開post...
其實小妹斷斷續續係引版都流連超過6年,曾經開過幾過post,不過怕用舊acc會比人認得,都係重新黎過啦。

而呢個post都無乜甜故架喇,只係純粹小妹我打算做一個小小既記錄同大家分享下。

...
100%會 haha,身體是很誠實的

加相、一定多人睇啦

張相好靚呀

張相好得

哇有波又有腹肌 贏哂喎

引用:
原帖由 panchan003 於 2017-3-10 06:55 PM 發表 查看引用來源
哇有波又有腹肌 贏哂喎
應該係燈光問題咋
小妹冇腹肌 肥膏就一大舊 haha

引用:
原帖由 naws.L 於 2017-3-10 07:08 PM 發表 查看引用來源

應該係燈光問題咋
小妹冇腹肌 肥膏就一大舊 haha
白白淨淨,白虎???

Support !!! More ...more

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆