上一頁下一頁
發新話題

人妻性感家務艷事

收藏  |  訂閱
98  29.3k

人妻性感家務艷事

識我既引版朋友都知我返夜晚,所以好多時晏晝訓醒係屋企做下家務,咁係屋企緊係隨便d架啦,短裙,吊帶都好平常。有一日我又係著到咁,點知突然有人敲門wo,原來話來整洗衣機!冇架.....我冇叫人整..........原來搞清楚係老公約左我唔知。

一打開門,個師傅已經呆住咁望我,我就喝佢一聲,佢成個人彈左起身:smile_30:
咁想睇,等我整古下佢先:smile_30:

入左廚房佢整洗衣機,我就久唔久鳥下身,跖低拎下野,佢就及到停晒手。我問師傅咩事唔做野呀?你唔識整呀:smile_22: 佢就好尷尬咁做返野。

其實我已經睇見佢扯晒,我就扮野問駛唔駛幫手。佢一口話好,佢企左起身整水喉,我就跪係地下幫佢整個水製。就係咁佢有意無意之間,將佢條野碰係我個頭。有幾下仲整左埋我把咀到。

之後,佢叫我起身幫佢扶住洗衣機,佢點知就從後雙手包去整水喉,呢下佢直頭用條野頂我屁股!我冇理佢......佢就愈頂愈入我都比佢整到叫左出黎.....
呢個時候大家冇出聲地開始了,....

引用:
原帖由 卓盈 於 2017-3-7 10:03 PM 發表 查看引用來源
識我既引版朋友都知我返夜晚,所以好多時晏晝訓醒係屋企做下家務,咁係屋企緊係隨便d架啦,短裙,吊帶都好平常。有一日我又係著到咁,點知突然有人敲門wo,原來話來整洗衣機!冇架.....我冇叫人整..........原來搞清 ...
越頂越入……
頂左妳邊先?
前定後?

引用:
原帖由 手癢 於 2017-3-7 10:17 PM 發表 查看引用來源

越頂越入……
頂左妳邊先?
前定後?

引用:
原帖由 卓盈 於 2017-3-7 10:32 PM 發表 查看引用來源

你會搞到好多人想轉工

咁頂引

引用:
原帖由 Badboy6699 於 2017-3-7 10:35 PM 發表 查看引用來源

你會搞到好多人想轉工
你識電器咩

引用:
原帖由 卓盈 於 2017-3-7 10:03 PM 發表 查看引用來源
識我既引版朋友都知我返夜晚,所以好多時晏晝訓醒係屋企做下家務,咁係屋企緊係隨便d架啦,短裙,吊帶都好平常。有一日我又係著到咁,點知突然有人敲門wo,原來話來整洗衣機!冇架.....我冇叫人整..........原來搞清 ...
開始咩呀?

引用:
原帖由 樓上優質小乳牛 於 2017-3-7 10:55 PM 發表 查看引用來源

開始咩呀?
你一定知既

引用:
原帖由 卓盈 於 2017-3-7 11:04 PM 發表 查看引用來源

你一定知既
又有搞笑咸古睇

引用:
原帖由 @chiwah 於 2017-3-7 11:10 PM 發表 查看引用來源

又有搞笑咸古睇
ha ha

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆