上一頁下一頁
發新話題

最Good 嘅morning 梗係要有morning q助興啦

收藏  |  訂閱
169  12.6k

最Good 嘅morning 梗係要有morning q助興啦

噚晚沖完涼無着un un,剩係着咗條短褲仔就上床瞓,臨瞓前重叫男朋友唔好手多多摸pat pat,一來驚條褲會甩,二來覺得自己好想要,廢事成個pat pat都濕曬。
但男朋友一向都係愈叫唔好愈會做,我未瞓着已經又摸又打,忍唔住好嗲咁嗯又話痛痛咁。
今朝我哋貓貓扭計仔,所以嘈醒咗男朋友,我呢啲懶瞓豬梗係打死都唔醒,男朋友明明話想再小睡先起床,但又手多多搣我pat pat又拎大砲磨我pat pat,我已經喺度呻吟緊又話妹妹濕曬;雖然嗰刻我半睡半醒,但慾望已經燃燒緊,一路幫佢chok一路我已經又喘氣又呻吟。男朋友就衰衰咁問我做咩,我就已經話要插插呀。
男朋友立即就擒上我度,係咁攞大炮磨我妹妹,重即刻除咗我條褲重問做咩咁濕啲水流曬落大髀。
俾男朋友除咗條褲,佢就立即指插妹妹,真係好舒服,舒服到飄飄然,佢忍唔住立即戴套插插我,因為一向都好緊,每次我都會有少少痛,我每次都問佢係咪好緊。一路插都聽到好大聲水聲,我亦都嗌到好大聲,係咁嗌老公我好舒服呀,我重推佢patpat,跟手我同佢講我覺得好入呀,跟住大家重一齊高潮。
做完我重幫佢乳交同含返,等佢延續開心。

唔使pm我喇,新手無能力回pm 🤣

無得PM, 唯有響度同貓奴傾啦

Morning Q確係無得頂:smile_o12:

引用:
原帖由 nicotine23 於 2017-2-5 08:51 PM 發表 查看引用來源
無得PM, 唯有響度同貓奴傾啦

Morning Q確係無得頂:smile_o12:
男朋友鍾意morning Q hahaha

我都鐘意

因為通常早上都會硬硬
可惜那時床上不會有女仔

引用:
原帖由 nicotine23 於 2017-2-5 08:53 PM 發表 查看引用來源
我都鐘意

因為通常早上都會硬硬
可惜那時床上不會有女仔
女朋友呢?

引用:
原帖由 真貓奴。女神 於 2017-2-5 08:59 PM 發表 查看引用來源

女朋友呢?
我沒有女朋友呢
只有五姑娘 :smile_o03:

我有老婆。。都好小moring q :')

MORNING Q 好正

引用:
原帖由 nicotine23 於 2017-2-5 10:16 PM 發表 查看引用來源

我沒有女朋友呢
只有五姑娘 :smile_o03:
加油,今年要脫獨。

引用:
原帖由 除我喜歡 於 2017-2-5 10:20 PM 發表 查看引用來源
我有老婆。。都好小moring q :')
撩起佢把火。

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆