42 12345
上一頁下一頁
發新話題

聖誕冇節目,寫下近排嘅嘢,V7嘅師姐

收藏  |  訂閱
41  8.5k

聖誕冇節目,寫下近排嘅嘢,V7嘅師姐

小弟今年27,因為今年已經到盡頭...
所以其實27都已經係盡頭...
相信大多數麻甩佬都同小弟一樣,經常係V7度hi女...
唔知大家成功率係幾多,總之小弟幾乎係廢...
但係野百合都有春天......
終於係一個淫賤交叉嘅夜晚(即係早兩個星期),終於俾小弟yo到個師姐...
初頭都係互問名啊,職業啊,邊鼠返工啊,平時做乜春去邊鼠食乜叉之類啦(因為小弟擔心露出狼性嚇親人地又食白果所以好含蓄)...
傾傾下傾到做gym,小弟間唔中都冇做下gym咁,點知師姐無啦啦爆咗句:做完gym成身汗做應該好正!
小弟即時死機,諗咗成5分鐘佢句說話第二個做字係咩意思......
然後我地嘅話題就變咗身體檢查,動作啊,嗜好啊,體位啊之類...
傾咗幾日之後諗住膽粗粗約下師姐,點知得咗!(我第一次網上識到女啊大佬,果一刻激動到...)
日望夜望終於到咗見面果日,我地約咗係尖沙咀見,第一眼見到師姐真係開心嘅,喂,冇放我飛機喔大佬!
介紹下師姐先,師姐唔係靚女,但干凈企理,黑外套白T-sgirt,米色鬆身九分褲加對波鞋。32歲,身高目測160,三圍係:大波、小肚腩、大蘿。
咁我提議食嘢先,因為冇食下午茶驚唔够力交貨...
食完坐咗陣就去開房啦!
入到房,正當我考慮緊要唔要好似師姐講咁樣推佢埋墻強吻嘅時候,佢居然推我埋門強吻我!
你老闆啊!妹仔大過主人婆!果下為咗男人嘅尊嚴,我即刻推返佢埋墻,一手揸波一手揸羅,對波大細好適中,啱啱一手揸曬...個嘴舌吻完就攻佢耳仔,同時一隻手伸入件衫度卒佢粒提子,另一隻手就伸入條褲度卒佢兩块花瓣.....師姐就抬高頭雙手猛咁搞我細佬......
哩個時候我feel到師姐成個人震咗幾嘢.摸咗一輪師姐已經濕曬,驚整污糟,就冲凉先...
係冲凉房入邊師姐係咁用對奶卒我,我就捉住佢係咁耳珠,後頸,提子係咁奶,隻手就不停挖佢妹妹......
挖咗一陣,師姐話幚我含,於是佢就跪著幚我含,第一次真係有人用心幚我含,果一刻覺得好正......
含完出黎抹完身,師姐相69,咁我地就就好位女上男下,睇post睇得多我都好小心,先伸手入個窿度,再闻下D西水,唔...唔識分。唔理啦!去馬!於是乎,我使出我係網上臨時學嘅奶西方法,係咁進攻,由會陰奶到上西的,最後狂攻粒的,奶到師姐爆曬水喘曬氣...佢就係唔含,又奶我細佬個頭又含住我粒蛋蛋,奶到雪雪聲......
因為太舒服驚走火,我粗魯地反轉師姐係咁奶佢全身,雙手就繼續揸波......最後按住佢一邊打車輪一邊用細佬磨佢細妹,諗住等佢求我入!
頂!點知越磨我自己都越著火,但係又唔輸得,個內心不停希望佢早D求我。點知一分鐘都唔使,師姐就已經投降!
我即時放低心頭大石,抬起師姐對腳擺係我膊頭,然後一插到底,師姐驚呼咗出黎!然後我就繼續默默耕耘,側身抽插,令師姐趴係床插,狗仔式,抱起佢貼住副墻屌(由於體力有限,哩個動作堅持唔耐)!師姐就越叫越大聲慌死冇人知咁!
如是者一大輪後,射咗係個套入邊!點知師姐竟然除咗我個套,再含住我支炮,果一嘢我真係叫咗出黎......
做完我地又吹下水咁,休息咗下,又黎多嘢。第二嘢我就平靜好多,不過師姐都係聲大夾水多......
最後一齊冲凉,再食咗宵夜就返屋企......
小弟第一次出post,都係第一次約網友。所以寫咗出黎,文笔唔好,唔好屌我!

各位ching唔使pm話交換囡囡啦!小弟希望都尊重下人地,唔出賣人地私隱嘅...

so nice

引用:
原帖由 ray文gor 於 2016-12-24 09:40 PM 發表 查看引用來源
so nice
Thanks

引用:
原帖由 Markyuen1989 於 2016-12-24 09:29 PM 發表 查看引用來源
各位ching唔使pm話交換囡囡啦!小弟希望都尊重下人地,唔出賣人地私隱嘅...
我都好x憎d人交換
勁討厭

引用:
原帖由 我係lok~~ 於 2016-12-24 11:18 PM 發表 查看引用來源

我都好x憎d人交換
勁討厭
又冇話憎唔憎,唔好囉,唔尊重人

師兄,食開自然陸續有來

我都好怕啲人叫交換。

呢幾日約出來返尋味啊嘛

引用:
原帖由 Markyuen1989 於 2016-12-24 11:32 PM 發表 查看引用來源

又冇話憎唔憎,唔好囉,唔尊重人
基本上當玩具

寫得吾錯!比個:smile_o12:你

42 12345
上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆