上一頁下一頁
發新話題

Wechat沉船記...更新#137, #302

收藏  |  訂閱
485  20.4k

Wechat沉船記...更新#137, #302

之前個post..比人del鬼左要重新再打

今日屎忽痕諗番起之前有過感情食過既仔..呢個係第2個沉過既男人

故事攝於大約2年幾前啦,其實個時仲好清純..好多潛規則都吾知..放假冇野做玩下附近的人啦..search 到佢..叫佢c君啦..吹多幾句,發現佢講野成熟得離帶點搞笑啦..
個排番新工太吾開心,佢又聽我放負..但因為做新人太忙又多野學既關係,好小時間見男友同冇心情搞啦..見佢正正經經咁所以打比佢聊下佢講咸濕野哈哈..

我:依..你咁夜都未訓既
C:等你打比我哄我訓麻..
我:你女友去左外國做野幾個月..咁你咪好慘自己解決
C:係架..食自己多
我:咁慘..咁等我代勞下啦哈哈
C:係咪真架..
我:咁你女友番左香港咁咪吾洗我囉
C:點會呀..你係我第二個女朋友..有時食a餐食悶都會簡b餐食架麻

當時我都吾明佢想表達d乜..是但啦冇理會,如是者個晚電話吹左幾個鐘,本身係幾睇感覺既人..係你就係你啦個種feel..其實可能只係岩傾..有一日個晚我收10點..明明第朝我勁早要番工..但又想開餐吾理咁多9衝番屋企換3..約左係太子等

遠處見到個好高既人企左係到,我估有178定180...幾似韓仔
我:sorry呀遲到..收工好趕要你等
C:傻啦..男仔等女仔應該架(係到笑淫淫望住我)
我:係咩?我吾信
C:我成日講咩你都吾信架啦..死低b

去到酒吧..大家好多好多野吹..原來佢生意拍擋係我中學呀sir..呢刻我即刻扮吾知吾識啦哈哈..飲到咁上下我真係wingwing地..仲有小小知覺既,埋單之後好sweet拖住左我出去,
C:你睇你咁醉,搵個地方攬住你訓啦
(一手開左電話open room 網,仲吾係一手準備嗚)
咁比佢帶左上房..好溫柔拎對紙拖鞋幫我換..幾時都話男人溫柔係最吸引..真係醉到訓左係到..
記憶中佢都好高所以一野攬住我好舒服,i住係佢佢心口,feel到大家心跳好快..
燈光好暗佢眼神更加壞更加迷人哈哈~~眼定定一野咀左落離..
即刻比吾切反應..個時著住白色吊條低3外面通洞既外套..一野拉落離粒lin已經突左出離一野吸落去..慢慢係耳仔到慢慢錫一奶一啜..只係覺得呢個男人好溫柔,隻手已經開始玩弄埋下面..插一插,慢慢個咀已經奶埋妹妹..真係oh..小小水湧左出離,其實都吾算多..之後帶套入去..一深一淺咁~不得了..一野入到最入又慢慢去番門口..插多一陣就射左嚕..因為記憶真係好耐之前..過程吾太記得哈哈

第日含醒左佢吊多一獲就起身一齊食野番工..心諗不妙~~對呢個人有沉沉地感覺..因為佢講每一句說話我都好在意,什至佢既眼神我都望到足..媽呀一晚咋~~新手果然係新手哈哈..走左之後繼續繼續Wechat 傾..
大約一星期約一次開餐到啦,佢番工都好忙..我知道佢好想抽時間見我陪我..什至淨係食一餐飯..咁岩個日我day off只係約左其他男性朋友飲野..咁岩sd相比佢發現有個西裝男既蹤影..就發皮氣話我..
咁耐以離佢第一次皮氣差小小話我..所以好驚訝~~
C: 點解你可以同男仔去飲野?
我: 下..有咩問題..個個本身fd離(重點大家冇應承過對方吾可以做呢d野,如果有應承到我會做會守承諾,不論咩關係因為我在乎)
C: 我忙吾得閒陪你就代表你可以搵其他男仔陪?
我 :咁事實你番工忙麻咪呢到可以keep住contact 架姐..我知你擔心我安全..我番到屋企會話你知
C :唉算啦..冇野..我係到一直陪到你番屋企啦

心情好矛盾係呢個人好在乎我但又吾可以表達太多..明既..大家既關係..起碼會緊張我開吾開心..會擔心我

如是者到有一日佢女朋友番左香港,有同我講幾點接機..咁岩個日我又好吾舒服要睇急症..有排排隊.等呀又等~~~等到佢信息嚕

C: 我接完我女朋友啦..走左之後即刻搵你啦..你冇事麻傻瓜?

冇諗過會即刻搵我所以係開心驚喜既~~一個陪我到天光佢就睇波~~如是者都係去開房過夜..有次佢屋企冇人叫左我上佢屋企..亦都係第一次偷食上人到..遲d打

你都沉咗好多個下喎

引用:
原帖由 nick歷 於 2016-10-6 09:36 PM 發表 查看引用來源
你都沉咗好多個下喎
幾個咋~~係咪要我數你聽

提示: 該帖被管理員或版主屏蔽

呢篇我記得好似睇過,係之前果篇重新po過吧?

引用:
原帖由 jadeee 於 2016-10-6 09:41 PM 發表 查看引用來源

幾個咋~~係咪要我數你聽
咁又唔洗,證明你投入遮,遇到你呢啲對手都唔錯吖:smile_47:

引用:
原帖由 josephts16 於 2016-10-6 09:44 PM 發表 查看引用來源
呢篇我記得好似睇過,係之前果篇重新po過吧?
對~比人del左我想繼續打埋

引用:
原帖由 nick歷 於 2016-10-6 09:46 PM 發表 查看引用來源

咁又唔洗,證明你投入遮,遇到你呢啲對手都唔錯吖:smile_47:
哇我不知幾想遇到高手~愈投入就吊得入d再入d哈哈

我黎
引用:
原帖由 jadeee 於 2016-10-6 09:48 PM 發表 查看引用來源

哇我不知幾想遇到高手~愈投入就吊得入d再入d哈哈

引用:
原帖由 sexforanything 於 2016-10-6 09:49 PM 發表 查看引用來源
我黎
會5會係你

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆