上一頁下一頁
發新話題

玩到濕哂

收藏  |  訂閱
64  20.7k

玩到濕哂

話說琴晚約左網友出黎,我地去左個無咩人行既公園,之後我地就錫下 佢又摸下我。好彩著左條黑色吊帶褲,有人經過都無咁覺姐。 佢摸到我linlin時,我就開始濕,一路摸Linlin,一路濕,一路錫。之後佢慢慢插左手指入去我下面,俾佢發現左我濕哂,插到我少少痛但係又好興奮。呢次係我第一次係街咁樣玩,其實好驚,但又覺得好excited, 好驚有人經過,但又想俾心睇到,好變態添。之後佢好大膽地拎起左我個bar,再到拎起件衫, 得返吊帶褲條帶,佢再好大膽地啜啜我我Linkin,真係勁high,之後當然越來越濕啦。濕到好似瀑布咁,勁誇囉!之後有人行過,我地都唔敢再繼續喇。

第一次咁樣露出俾人用手指插原來係咁興奮

wow so exciting

正喎。有冇相睇下丫

睇吓有幾多人有興趣啦

引用:
原帖由 炎夏外圍的師姐 於 2016-10-2 05:35 PM 發表 查看引用來源
話說琴晚約左網友出黎,我地去左個無咩人行既公園,之後我地就錫下 佢又摸下我。好彩著左條黑色吊帶褲,有人經過都無咁覺姐。 佢摸到我linlin時,我就開始濕,一路摸Linlin,一路濕,一路錫。之後佢慢慢插左手指入去 ...
Yes very very excited r

我有興趣玩到你濕晒

引用:
原帖由 炎夏外圍的師姐 於 2016-10-2 05:50 PM 發表 查看引用來源
睇吓有幾多人有興趣啦
我好有性趣丫。幻想都硬硬地

引用:
原帖由 炎夏外圍的師姐 於 2016-10-2 05:50 PM 發表 查看引用來源
睇吓有幾多人有興趣啦
I like your ac name

引用:
原帖由 烚熟仔 於 2016-10-2 05:52 PM 發表 查看引用來源

I like your ac name
Haha I like too, it's random created automatically

引用:
原帖由 炎夏外圍的師姐 於 2016-10-2 05:53 PM 發表 查看引用來源

Haha I like too, it's random created automatically
我地個名有d夾

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆