90後回憶學生時代的幾段情 #1,11,22,23 (1/8 updated)

收藏  |  訂閱
33  11.9k

90後回憶學生時代的幾段情 #1,11,22,23 (1/8 updated)

小弟都做左排cdrom, 第一次寫文, 文筆唔好, 不喜勿插。

人物介紹:
我: 90後, 184高高瘦瘦打開籃球既
啊敏: 同班同學 160都係全級最靚果幾個

由10月開始, 同啊敏一齊左, 同時代表着淫亂關係的開始~

一開學果陣, 同自己最fd果班分開哂, 都幾唔開心,唯有自己on99坐埋一邊
去到班主任分坐位 就係我甜夢既開始:smile_04:

分完位 我坐最後 啊敏就坐我前面
我心諗 冇左班兄弟都叫比番個靚女我
頭幾日大家都冇咩野講 始終唔熟

由於件校服好透 坐佢後面既我成日都望到佢透左條bar帶
通常佢都係帶黑色既 有時粉紅 有時粉藍
堂堂係到望已經好撚正 仲好想彈佢bar帶

一星期後 , 因為前一晚好夜訓 果日超眼訓 連訓左2堂
呢個時候 破冰時刻就黎出現~

就黎大家都想單刀直入 咁我都飛咁少少

一齊左後第一次見面, 去左佢屋企樓下搵佢
佢著住件緊身既灰色小背心同沙灘褲落黎
一直望住佢對波(b cup到)加埋佢條腿即刻扯左
後生仔冇咩定力係咁上下:smile_35:
我自己著住籃球褲 孖煙通完全毫無保留咁扯起左
費事第一次比佢見到咁

我: bb好掛住你啊
敏: bb我都係啊, 好肚餓啊陪我去食宵夜
我: 坐陣先啦, 我今日好攰啊(其實想比細佬cool down番)
敏: 咁好啦 坐10分鐘咋 我就黎餓死

過左陣 細佬終於肯休息下 我地去左食糖水
一男一女 佢梗係坐我對面
佢好有心機咁係到睇menu, 我就全程望住佢對波
佢對波唔算大 但個sharp好撚靚 仲要嗚低左少少身露少少波gap
我細佬又扯左 我心諗 頂你係咪玩9我
叫完野食之後佢一路放對波上台面 一路同我傾計
我就一路傾一路望住佢對波 後尾比佢發現左
佢: 你個咸濕仔 望左好耐喇喎
我: 咁我想望真d你丫嘛
佢: 再望插盲你對眼 (即刻拉番高少少)
我: 唔望囉 又唔係大
佢即刻怒啤我扮嬲
我: 係喇係喇bb你最大最索喇~
佢: 超 洗乜講 話哂我都係級花

食完糖水再係公園吹陣水 講下學校d野又講下事非
佢橋住我手臂再放佢佢波那到 係咁請我食波餅
果陣細佬又變得精神奕奕 (後生仔定力真低)
去到11點幾 我送佢番屋企 錫左佢額頭一下做goodbye kiss
我搭車番去自己屋企果陣 電話震一震
敏: 咸濕仔 頭先係公園突哂出黎喎
我: 咩突出黎啊 up乜春 (扮傻)
敏: 唔知呢 今晚早d訓唔好打飛機啊~

我心諗 原來係淫底既 早知岩岩係公園就抽下水

整合番去#1

整合番去#1

跟著呢跟著呢^^

引用:
原帖由 益力多90 於 2016-7-24 09:51 PM 發表 查看引用來源
就黎大家都想單刀直入 咁我都飛咁少少

一齊左後第一次見面, 去左佢屋企樓下搵佢
佢著住件緊身既灰色小背心同沙灘褲落黎
一直望住佢對波(b cup到)加埋佢條腿即刻扯左
後生仔冇咩定力係咁上下:smile_35:
我自己 ...
叫你唔好起機遮係第二日有嘢益你啦:smile_o10:

引用:
原帖由 nick歷 於 2016-7-24 11:24 PM 發表 查看引用來源

叫你唔好起機遮係第二日有嘢益你啦:smile_o10:
比ching發現左伏筆:smile_o12:

師弟有update未呀,等緊喎!

引用:
原帖由 益力多90 於 2016-7-25 01:17 AM 發表 查看引用來源

比ching發現左伏筆:smile_o12:
師兄咁你快啲寫埋第二日點啦:smile_o10:

出街食飯啊 順便捉下比卡超 可能夜d有update

提示: 該帖被管理員或版主屏蔽

前往最後回覆