同老婆再刺激

收藏  |  訂閱
28  11.7k

同老婆再刺激

對上一次嘅刺激已經係幾個月前...因為之前有不愉快經歷,加上老婆又唔太想玩,而且冷戰咗一陣子...所以抖咗一排先因為機緣巧合再玩。

之前約過一位M先生,不過未能成事,咁啱早幾日搵我問仲有無興趣玩,而老婆又首肯,星期二晚就再嘗試3人嘅刺激。本來一直想搵老婆心儀嗰個fd,可惜老婆未能夠好放鬆咁唔矇眼,唯有等有機會再玩...

M先生都係位按摩師,因為老婆返工都攰,諗住順便開戰前可以俾老婆放鬆咁享受下先...結果玩咗次到現時為止我認為最正嘅3p~

師兄你就性福你老婆肯同你玩3P

又係上次嗰位按摩師, 好似好刺激,攪到我想試下3P :smile_35::smile_35::smile_35::smile_35:
引用:
原帖由 buffon 於 2016-6-24 12:49 PM 發表 查看引用來源
對上一次嘅刺激已經係幾個月前...因為之前有不愉快經歷,加上老婆又唔太想玩,而且冷戰咗一陣子...所以抖咗一排先因為機緣巧合再玩。

之前約過一位M先生,不過未能成事,咁啱早幾日搵我問仲有無興趣玩,而老婆又首 ...

引用:
原帖由 bae146 於 2016-6-24 01:22 PM 發表 查看引用來源
又係上次嗰位按摩師, 好似好刺激,攪到我想試下3P :smile_35::smile_35::smile_35::smile_35:

邊位?呢個第一次咋

以為係 2015/10/08  同一位師傅
引用:
原帖由  於 2016-6-24 01:27 PM 發表 查看引用來源
邊位?呢個第一次咋

引用:
原帖由 bae146 於 2016-6-24 01:42 PM 發表 查看引用來源
以為係 2015/10/08  同一位師傅
咩20151008?我之前嗰次?師兄您咁有心嘅😏

提示: 該帖被管理員或版主屏蔽

忠實FANS
引用:
原帖由  於 2016-6-24 02:54 PM 發表 查看引用來源
咩20151008?我之前嗰次?師兄您咁有心嘅😏

引用:
原帖由 bae146 於 2016-6-25 01:05 AM 發表 查看引用來源
忠實FANS
唔係啩,忠實fans?我老婆fans咋啩

上到房等按摩師嚟,其實個心好期待,一來無玩一段時間,二來其實都想享受嗰種刺激...

M上嚟沖完涼後,就開始幫老婆按摩,先推下背,腰,再落大脾同小腿,一直都係好正宗嘅手法...當上番大脾盡頭,M都好專心按摩淋巴位。咁上下之後,M用佢巧妙嘅手指開始挑逗下老婆粒核,本來老婆都無咩反應,但隔咗陣見到佢個身震震地,相信應該感到舒服。

反轉正面後,M先幫老婆按上身,到推波波嘅時候,出奇不意咁捽落lin頭度,老婆開始有呻吟,嗰刻好想走去摸下佢有幾濕...之後都係正常咁落肚,大脾同小腿,真係希望快啲入局~

前往最後回覆