上一頁下一頁
發新話題

OL日記 - 第16集 <完> (21/5更新) #202

收藏  |  訂閱
212  91.6k

OL日記 - 第16集 <完> (21/5更新) #202

第1集

「湯叔,寫字樓李小姐呀!仲未收到入數紙,麻煩你FAX過黎丫。」

「李小姐,我地做舖頭好多野忙,邊似你地D寫字樓小姐咁得閒呀?日日都打黎追追追,阻住做生意呀!」

「唔該你啦湯叔,公司規矩嘛…」

「唉…見係你咋,轉頭叫亞珍傳比你啦」

對住呢個亞叔,我真係好想爆粗。你估我真係想日日打比你咩?! 收唔到入數紙我冇得放工咋,阻住哂! 仲有一間,繼續打!

「Jeff~ 入數紙呢~」

「哎呀! 又要Jamie妹妹打黎追喇,啱啱想fax比你,你又打黎,聽到你電話又fax唔到喇!」

「咁乖仔?咁我唔阻你,即刻收線,88~」

「係啦,即刻fax喇,費事你又話我阻你收工喇。」

「唔該哂~」

我叫Jamie,係一個連鎖集團的會計及行政助理,其實即係打雜。公司主要業務係經營廿幾間店舖,服飾、餐飲、零售都有,而我就負責其中8間的文書同會計嘢,雖然話係會計嘢,但都只係對下日報表,入數紙,送貨單呢d,真正埋數係其他同事負責。公司規定每日5點前要收到前一晚的現金入數紙,我嗰8間舖,有4間因為現金多,每日有押運,就唔駛擔心喇,反而係湯叔同Jeff呢d主要收信用卡同八達通,但每日有兩三萬現金,為左減輕成本,就叫佢地每日入數,再由我地呢d小助理追齊入數紙。

公司為免佢地去銀行排隊辛苦,比佢地用食錢機入整數,返到舖頭fax過嚟就得架啦,但呢兩間舖每個禮拜有3,4日都要我追先肯fax過黎。Jeff都還好,湯叔要人奉承,成日以為公司冇左佢唔得咁! 又唔知自己間舖的生意愈來愈差,老闆遲早轉做其他生意,到時睇佢仲有冇得惡!

愈諗愈嬲,今晚都係要發洩下先。拎起電話,whatsapp比亞權

我:權~今晚得唔得呀?
權:好呀! 8點好唔好?
我:嗯…咁我等你喇~

放工之後食左個飯,就返屋企沖涼喇~ 沖完涼就拎定我的寶貝出嚟──箱頭筆。跟住就上討論區睇下甜故,培養下情緒,睇到一篇講巴士上做愛的故事,叫「在巴士上」http://www.188channel.com/viewthread.php?tid=24540320&extra=page%3D13,講對男女喺巴士度做,仲show個胸比個陌生男人睇,之後去公園玩… …睇睇下我就濕左了。然後電話響,亞權打嚟。

權:Jamie~~做緊咩呀?
我:等緊權權插插囉
權:我最鍾意聽呢句!今日想點玩呀?
我:我頭先睇左個甜故…講巴士度做…睇到濕哂喇…

我一邊講,開始伸手除左底底,幻想自己就係甜故的女主角,喺巴士度比人摸緊。

權:就用呢個故仔啦,我而家攬住你,伸手入你裙底,摸到你濕左的底底
我:除左喇….
權:咁淫? 咁坐上黎啦
我:係….

我將支箱頭筆在床上豎起,慢慢坐落去,就好似比亞權插入咁。

我:我而家開始un…啊….入d…
權:唔比住…你知我想聽咩…..嗄…
我:權呀…插入d丫….插爆Jamie丫….
權:我向上一頂
我:呀!!

跟住我地繼續透過電話滿足對方同自己,雖然我同阿權未見過面,亦唔似而家d人咁玩cam sex,但我覺得有時同佢玩phone sex,仲high過以前同男友做

權:舒唔舒服呀?
我:好正丫…
權:想唔想再正d?
我:點樣?
權:比我調教你,等你再淫d
我:野….而家人地都好淫喇
權:如果你真係淫,我就而家就唔係隔住電話啦
我:咦…唔知呀!

我覺得「唔知呀」呢句真係好好用,唔想答或者扮怕醜時最好

權:不如咁,我幾日比一次order你,你跟住做,做完影張相比我就得
我:咁…
權:放心啦,知你唔想露面,唔駛你影個樣。如果你覺得個order接受唔到,話比我知就得喇! 但如果你做左個order,都要比我知你的感覺喎
我:嗯…好啦…試下啦

呢排日日睇甜故,其實我都想試下被調教,既然有呢個機會,一於試下。

<待續>

近日認真地睇其他甜故,發覺我的故事題材雖然有趣,但我寫得唔好
第一樣想改善的就係每集的長度,希望KEEP住每集1200-1500字,
我覺得呢個字數會睇得舒服D,之前的故事成日心急出,
有時4,5百字又一集,其實貴精不貴多
唔好浪費自己的想像力

另外就係描寫方面,好多朋友提醒我,
我寫的動作好難想像個畫面
呢方面要下功夫,唔係一朝一夕的
但我會努力

希望大家多D支持啦!
如無意外,今次會係長篇故事
但我盡量減少配角,令角色之間的關係簡單D

你啲長篇甜故,次次都等到頸都長埋!><

多謝~~:smile_o12:
引用:
原帖由 鋒馬故如雲 於 2015-12-23 08:59 PM 發表 查看引用來源
留名支持,居然食到頭圍 :smile_o03:

多謝~我會努力練習
引用:
原帖由 過路人文迪 於 2015-12-23 09:05 PM 發表 查看引用來源
唔係呀,寫得幾好吖,成個 picture 都出哂黎,寫文嘅野其實最重要都係肯試同肯寫,寫得多,文筆自然就會好架啦,比啲心機,繼續撐妳!

下集唔玩箱頭筆,玩其他~~
引用:
原帖由 loyanpai303 於 2015-12-24 12:36 AM 發表 查看引用來源
嘩,箱頭筆都出埋,好辛苦喔!

:smile_o03:    :smile_o03:    :smile_o03:

貢,點都要支持下咯!

:smile_o12:    :smile_o12:    :smile_o12:

頭幾集應該出得好快,之後就難講喇....
引用:
原帖由 petermu 於 2015-12-24 06:02 AM 發表 查看引用來源
你啲長篇甜故,次次都等到頸都長埋!><

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆