上一頁下一頁
發新話題

曾經的一段不倫關係(文update P161 目錄P1#1 相P15.27.106

收藏  |  訂閱
2.5k  249.6k

曾經的一段不倫關係(文update P161 目錄P1#1 相P15.27.106

P.1.5.8.10.12.14.21.27.30.34.37.54.61.69.89.98.104.116.123.130.147.156.161 相P15.27.106

見咁多師兄師姐分享經歷,我又試寫下,寫得唔好多多包涵!

呢段經歷係幾年前,男主角係當時公司我條team阿頭,就叫佢P。本身同P都只係普通同事上司下屬關係,因為同team,間中都會一齊lunch,放工同事有時會happy hour 但我就好少去,所以都唔算好熟。P當時35左右,結左婚有個仔,而我就廿到尾,剛剛甩拖,所以都幾dry下,不過真係無諗要係公司搵食,唔想有麻煩。

入番正題,話說有個同事resign 左,咁本身佢跟開P上大陸做野,佢走左又未請到人,於是老闆就安排我跟P上去,我其實好唔想,一來唔鍾意上去,二來我女仔跟個男上司好似唔太好咁,但搵食邊有得揀,我又算係做得耐,所以都無得say no。咁P俾我感覺都正經,都無諗會同佢發生d乜。

上到去,日頭同d廠見面開會,夜晚就去食飯,d大陸人好鬼鍾意飲酒,仲要飲埋d咩矛台呀五娘液嗰d,我飲左幾杯已經頂唔順,好在P係到幫我解圍,但我都已經醉醉地。上左的士我已經斷左片,到我醒番已經係第二朝,而最驚訝係我見到P訓左係我側邊!

我望下自己同P都無衣衫不整,亦無感覺俾人搞過,於是我就叫醒P,原來我琴晚斷片後,佢送我入房,驚我會劏,所以就留係房一陣,之後自己都訓著左。雖然我地咩都無做,但好奇怪呢晚之後我地關係有d微妙變化,好似close左咁,佢對我都照顧多左,當時諗可能佢都係當我妹妹仔咁啦!就係咁同佢熟絡左後,我都多左join happy hour,咁私底下見多左,慢慢我覺得自己對佢好似有d野,或者因為當時單身有d寂寞啦,但係心諗佢係人夫,都無expect會發生d乜!

後來我地又要北上,今次仲要去成4日,但就同另一team一齊,去到再分頭做野,我就當然跟住P。頭兩日都無乜特別,淨係第二晚佢帶左我去按腳,佢仲自誇自己都識按摩,有機會可以幫我按下。到左第三晚即最後一晚,我地同廠食完飯,今次輪到P飲到醉醉地,我就照顧佢,所以就入埋佢間房,幫佢抹下臉,扶佢挨係床,到我諗住返自己房時,佢就叫住我話仲咁早,不如留低吹吹水。咁初初都係講下d公司野,傾傾下佢開始問我d私生活,有無拍拖呢d,我話無啦,好dry呀,佢竟然問我咁dry會唔會自己diy,可能佢飲大左所以先會講呢d,我又好老實答佢有呀,因為我都幾大需要。之後佢都話自己好大需要,但同老婆已經好少做,自從個仔出世後,差不多兩三個月先會做一次。之後我地越講越深入,講埋咩姿勢最high,有無試過潮吹、主奴、同過去一d經驗咁,我其實都幾尷尬,始終大家同事,但因為對佢都有d感覺,而且講講下都feel到自己有d反應,所以都唔想停。跟住佢講開按摩,問我試過俾人按到好想要未,其實去到呢一刻大家都想再進一步,按摩只係俾個藉口大家,於是我就坐埋佢身邊背住佢,等佢出手。

寫得有d亂,如果反應好先再寫之後點同佢玩!

哇 太激了
最後有冇變成SP/SL

支持:smile_40:

引用:
原帖由 Yinkz 於 2015-12-19 03:59 AM 發表 查看引用來源
哇 太激了
最後有冇變成SP/SL

仲同佢玩左好多野

引用:
原帖由 MacyMacy^^ 於 2015-12-19 04:03 AM 發表 查看引用來源

仲同佢玩左好多野

我好想知道啵
不如wechat講我聽
得唔得:smile_41:

引用:
原帖由 Yinkz 於 2015-12-19 04:03 AM 發表 查看引用來源

我好想知道啵
不如wechat講我聽
得唔得:smile_41:
係到傾啦

引用:
原帖由 MacyMacy^^ 於 2015-12-19 04:05 AM 發表 查看引用來源

係到傾啦

之後你地發展成點!!! 我等你回 哈

咁而家有冇開餐

引用:
原帖由 Yinkz 於 2015-12-19 04:06 AM 發表 查看引用來源

之後你地發展成點!!! 我等你回 哈
都一齊左一段時間

引用:
原帖由 FGXXY 於 2015-12-19 04:09 AM 發表 查看引用來源
咁而家有冇開餐
同P無啦
而家有男朋友

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆