那年遇上 - 迷失的貓 (11/7 更新part 7@p3#37完)

收藏  |  訂閱
36  4.7k

那年遇上 - 迷失的貓 (11/7 更新part 7@p3#37完)

突然自己都想係度抒發一下一段往事…

長, 故事發生係好多年前:
打麻雀, 佢重要以為自己好風趣果D, 兩個人出術打到呢個大叔輸到反枱走人…
既呢隻牌腳就係女主角K我地認識後都好小再上網打機, 而K唔知點解我地就係好好傾, 有一次佢主動發出開cam咁我開一開cam當然快快手就批准左佢既要求(都可以知道對方唔係男人先啦)K黑黑長長既直髮, 嘴唇薄薄, 沒有化妝既K, 笑起來更係甜美…
(佢都已經落左妝, 我就特別鍾意係佢做mask笑話比佢聽, 我地差唔多每晚都會開Cam同佢熟左我會稱呼佢做貓貓,

我有同K但係佢話咁先夠傳神, 我地都會逗下對方開心,

白癡表情比我睇, 回想呢一段傾計既時光又開心又sweet, 傾耐左對佢既了解都多左, 已經有男朋友, 不過佢男朋友做生意, 好夜先返屋企,

冷落左K. 所以佢一星期有五至六日都會去玩瑜伽打發時間, 聽到佢話有玩開瑜伽我就話唔信, 點知佢直接比左佢FB叫我自己去慢慢睇. Add相, 上圍雖然唔係特別勁(而腰就24), 呢D不過當時既我都無太多非份之想, 而我同佢既關係就因為一次開Cam 對我黎講或者係進展吧…

support u cHing ! hope to have more!

無得做第一tim... :smile_45:

引用:
原帖由 XoXXoXXoX 於 2015-7-2 02:26 PM 發表 查看引用來源
support u cHing ! hope to have more!
多謝支持, 不過無相睇, 剩係得字, 希望有人睇啦

引用:
原帖由 YanNessIsMe 於 2015-7-2 02:32 PM 發表 查看引用來源
無得做第一tim... :smile_45:
thx, 有到就係最好架啦:smile_o09:

加油。。。+卜。。继续吧

引用:
原帖由 古卡奧 於 2015-7-2 02:14 PM 發表 查看引用來源
係衣度睇文就睇得多, 突然自己都想係度抒發一下一段往事…

故事可能寫得有D長, 有甜部份可能需要等一等,

故事發生係好多年前:
果陣我上網打麻雀, 牌局中有一個好煩既大叔掛住講野令遊戲進度拖慢,
佢重 ...
support先:smile_o12: 請繼續

Push

引用:
原帖由 tan72 於 2015-7-2 05:52 PM 發表 查看引用來源
support先:smile_o12: 請繼續
多謝支持,明天會更新,唔會爛尾

引用:
原帖由 YanNessIsMe 於 2015-7-2 08:26 PM 發表 查看引用來源
Push

Thx for your warm push again

前往最後回覆