上一頁下一頁
發新話題

與鬼妹的往事 #14 #25 #48 更新3P事件及總結

收藏  |  訂閱
70  28.2k

與鬼妹的往事 #14 #25 #48 更新3P事件及總結

#14 第一q #25 早操     #48 3P&總結

一直都有睇此板既習慣, 之前個帳號有朋友知係我, 所以開個新帳號..

小弟心血來潮, 想在此分享兩年前係英國讀大學時候既性事

其實細細個已經鐘意鬼妹, 可能睇得AV多, 覺得佢地又大波又放蕩, 一定好好砌
但高中果幾年根本冇咁既機會, 之後亦都冇再幻想, 直至一次偶然既機會..

大學第一年果時, 我都幾宅, 住HALL時候 冇乜事都唔會出去, 有一次夜晚我肚餓, 就去廚房拎野食, 就見到D flatmate 飲緊酒, 玩到醉哂咁,
已經見到兩個男仔訓低左, 冇乜反應咁, 得返三條女互隊, 咁佢地見到我之後, 平時只會say hi,

但今次就話: hey you wanna join us? 問我果個係黑髮鬼妹黎, 樣普普通通, 身材還好, 係好正常果D鬼妹,

咁其他兩個鬼妹見佢問我, 自己D仔又訓哂, 都話, yes please come join us !

其它兩個鬼妹, 一個肥既, 另一個就係金髮索女, 真係冇諗過會食到

咁我見肚餓又訓唔著, 同埋有已經有小小邪念起左, 就拎埋D野食邊食邊飲

其實佢地已經醉哂, 不停話好悶, 咁我本身比較細膽, 兩隻手都好安份, 係佢地成日搵對波撞我, D鬼妹仲要最鐘意著背心, 對波又白又大,
果時真係覺得自己好幸福, 但真係冇諗過主動做D咩

飲飲下佢地竟然開始問我女朋友D野, 就問我Asian搞野係點樣, 咁我就話, 唔似鬼妹咁wild, 佢地就三個一齊笑, 問我點知佢地wild,
咁我如實作答話睇AV係咁 順勢問佢地係唔係真, 個blonde捱前問我:" what do you think?" 其實果時我已經硬哂, 因為佢捱前, 我睇哂佢對波.

我果時著緊睡褲, 佢已經見到哂我下面, 跟住就唔洗講.. 用隻手開始摸我

呢到開始, 其它兩個 係冇理過我地, 繼續自己吹水..

佢摸左一陣之後, 就埋黎同我french kiss, 果時我冇乜經驗, 佢好似想食左我咁, 係咁申條利入我個口,隻手就終於申入去摸我下面.. 但我都識做啦, 開始渣佢波同摸西..
make out 左一陣之後, 佢就拖住我起身, 奸笑咁同班FD講: see you girls tomorrow
之後就帶我去左佢間房.. 行去佢間房果時, 佢係行唔到直線, 一路捱住我, 一路用對眼望住我, 一路笑..

打住咁多先

支持

Support

咁好艷福,執左個兩個男仔二攤,哈哈

Support

支持

支持!

Support

引用:
原帖由 quadra 於 2015-6-23 05:04 PM 發表 查看引用來源
一直都有睇此板既習慣, 之前個帳號有朋友知係我, 所以開個新帳號..

小弟心血來潮, 想在此分享兩年前係英國讀大學時候既性事

其實細細個已經鐘意鬼妹, 可能睇得AV多, 覺得佢地又大波又放蕩, 一定好好砌
但高中 ...
好正好正,我由細到大都鍾意睇鬼妹av,超期待樓主更新,支持~

More update!

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆