上一頁下一頁
發新話題

主人既多水臭系 (更新: p.4,14,23<- 新端午節 號外) (相: p.7,12,19)

收藏  |  訂閱
395  55.3k

主人既多水臭系 (更新: p.4,14,23<- 新端午節 號外) (相: p.7,12,19)

《一時太興奮,好似唔可以將一d app名全個寫出來,原post被刪了。。。改左少少內容再出,希望今次無違規內容啦。。。sorry!》

小妹係引人入性睇過咁多正post,終於都忍唔住自己要開番個post :smile_13::smile_13::smile_13:同各位師兄師姐分享下小妹d曳曳淫史先

話說小妹由中學都已經知自己係一隻淫娃,只不過又讀女校,屋企管得嚴,加上自己又怕醜唔係好敢同異性講野,所以中學大學都無拍拖。有男仔追都只係敢食下飯行下街,試過有個男仔鼓起勇氣拖左我手,點知我嚇到鬆開左佢手然後傻笑。。。又試過有個男仔係無人既lift度攬住我,但我成個人硬晒之後,一開lift門,我錫左佢面一下就跑左去 就是怕醜得咁離譜

但通常人前係乖乖女,人後都。。。:smile_04::smile_04::smile_47::smile_47: 你懂的。

所以其實中學開始我已經差不多日日睇av同自慰,仲係成人交友網度開cam俾人睇住我玩西。因為有36C既大波波,一粒比較大同明顯既西的同埋超級多水既西,次次都有成幾百至一千人睇我cam。而係成人交友網上面同異性既msg交談,我直頭係另一個人,對答如流,講既淫野都會搞到班男人慾火焚身咁

一開始雖然淫,但始終想俾一個真既男人破我處,所以一路我都係靠捽西的捽到高潮,唔敢用假9。不過成日話d男仔睇av睇到上曬腦越黎越變態,咩都想試,我亦唔例外。。。

前幾年終於忍唔住,開始買d好幼既假9玩,點知又無乜痛又無流血,只係覺得撐開個陰道有dd唔舒服。之後慢慢適應左,就番唔到轉頭了,慢慢買粗d,心諗總之無流血就得啦(宜家諗番可能其實塊膜一早係唔知咩情況下已經裂左)。。。最後連青瓜,香蕉,粗香腸,玻璃水樽(只係入口個少少)都插過:smile_13::smile_13::smile_44: 自己都覺得變態,但又覺得好淫,見到睇cam個d男人癲晒,我就更加淫同享受 :smile_40::smile_40:我就係越淫越鐘意,最鐘意聽男人講想點搞我依隻淫娃~

直到兩年前,係成人交友網識左宜家既主人,我亦開始做主人既臭系啦。。。:smile_40:

待續~

繼續支持臭閪

嘩 正。。。

支持吓先!

青瓜,香蕉,粗腸:smile_47:
最中意你呢d不能自拔嘅淫西
試過羅白未:smile_47:

成日捽西咪黑蚊蚊囉

引用:
原帖由 失常少女 於 2015-6-14 09:09 PM 發表 查看引用來源
成日捽西咪黑蚊蚊囉
妳都唔黑啫

我地有無得睇架先

[url=#70640072]quote[/url]]原帖由 失常少女 於 2015-6-14 09:09 PM 發表 查看引用來源
成日捽西咪黑蚊蚊囉 [[url=#75546884]quote[/url]]
你一定好有經驗啦

引用:
原帖由 banbantai 於 2015-6-14 09:04 PM 發表 查看引用來源
青瓜,香蕉,粗腸:smile_47:
最中意你呢d不能自拔嘅淫西
試過羅白未:smile_47:
:smile_13::smile_13::smile_13: 係呀我係淫到不能自拔呀, 我認架wooorrr
無試過蘿蔔,始終都唔想玩鬆左嘛。。。
青瓜,香蕉,粗腸其實都係大約3cm粗架咋~

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆