上一頁下一頁
發新話題

想戒但戒唔甩的性辟好

收藏  |  訂閱
188  4.0k

想戒但戒唔甩的性辟好

野町妹一直都鐘意年紀大的叔叔,拍拖又好,扑野都好,都只係鐘意年紀大的男人。我知好變態,但就係戒唔甩。。。。有冇巴打絲打都係甘?

我都係鐘意d大年紀d成熟的女士,
有女人味同識享受

超大力咁打人個pat pat算唔算.....

引用:
原帖由 小野町 於 2015-5-17 02:43 AM 發表 查看引用來源
野町妹一直都鐘意年紀大的叔叔,拍拖又好,扑野都好,都只係鐘意年紀大的男人。我知好變態,但就係戒唔甩。。。。有冇巴打絲打都係甘?
你真識食:smile_04::smile_04:

引用:
原帖由 小野町 於 2015-5-17 02:43 AM 發表 查看引用來源
大叔定義係?

引用:
你咩年紀?

引用:
原帖由 nakata_gary 於 2015-5-17 02:44 AM 發表 查看引用來源
我都係鐘意d大年紀d成熟的女士,
有女人味同識享受

我都有相同睇法。年紀大D男人有男人味,特別吸引人,又識得照顧另一半。

引用:
原帖由 foureyelover 於 2015-5-17 02:53 AM 發表 查看引用來源
超大力咁打人個pat pat算唔算.....
是暴力狂嗎?哈哈。

引用:
原帖由 zeddd 於 2015-5-17 02:54 AM 發表 查看引用來源

你真識食:smile_04::smile_04:
你笑我lor!野町妹想戒同叔叔拍拖扑野架。。。。

引用:
原帖由 alstom 於 2015-5-17 02:56 AM 發表 查看引用來源
大叔定義係?

咪就係大叔lor。。。但唔係狗公個隻

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆