上一頁下一頁
發新話題

科網年代識的女網友(少甜)#265 失敗編

收藏  |  訂閱
264  23.2k

科網年代識的女網友(少甜)#265 失敗編

互聯網真係一個好的發明。基本上想搵咩都可以經INTERNET搵到。
由錢,機會,朋友,男女朋友,SP,SL都可以。

我都唔例外係,科網年代想左一班版友出黎吹下水,食下飯,飲下野,唱下K(可惜我無多P PARTY,可能佢地有私下約),同埋我第一個SP。

那個年代互聯網剛爆破。小弟不幸被裁員,禍不單行,女友走埋,整個人跌左落谷㡳。
失業未搵到野做,日日留係屋企上網睇料,搵工,睇唔同NEWSGROUP(當年興NEWSGROUP,同討論區差唔多,熱鬧的NEWSGROUP 15 分鐘唔睇就好難追返前面POST)。
去到其中一個性版NEWSGROUP(有好多唔同NEWSGROUP SERVER),雖然工又無,女又無,不過都仲有樣有就係咸濕。平時都係睇多,個日就膽粗粗留個言。點解?因為有個女版友POST返佢之前一晚出去個男人覆雨翻雲(個男人好似係網上識),因為咁,所以就鼓起勇氣留左POST希望識到佢同佢有次覆雨翻雲機會。依個留言POST唔止同佢識左,仲成左佢SP,因佢有同居男友。

TBC

支持下先

想當年既newsgroup....
幾咁多姿多采~~~

引用:
原帖由 wccitycc 於 2015-5-13 05:10 PM 發表 查看引用來源
想當年既newsgroup....
幾咁多姿多采~~~
C HING 講多啲聽下。

來留言支持一下先~~

支持一下先

引用:
原帖由 chris@hk 於 2015-5-13 04:44 PM 發表 查看引用來源
互聯網真係一個好的發明。基本上想搵咩都可以經INTERNET搵到。
由錢,機會,朋友,男女朋友,SP,SL都可以。

我都唔例外係,科網年代想左一班版友出黎吹下水,食下飯,飲下野,唱下K(可惜我無多P PARTY,可能佢 ...
當年既newsgroup 即使追得返d post 你都唔會有心機追=.=

引用:
原帖由 heeyanbabe 於 2015-5-13 05:22 PM 發表 查看引用來源
來留言支持一下先~~
多謝babe

手機打長文唔多方便,遲小小先update

引用:
原帖由 kitcat86 於 2015-5-13 05:42 PM 發表 查看引用來源

當年既newsgroup 即使追得返d post 你都唔會有心機追=.=

真係超唔好追,仲要不停咁按F5按到手指痛

引用:
原帖由 chris@hk 於 2015-5-13 05:22 PM 發表 查看引用來源
C HING 講多啲聽下。
果時都係得幾個newsgroup有sex.者....
可能其實我地都識添~
以前有時真係會傾熟一班, 成班有男有女出黎食飯
當然有冇下文就個別發展啦~~

你突然講起, 都好懷念呢d 十年前既網上世界

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆