上一頁下一頁
發新話題

我的第一次party經驗 (updated p2)

收藏  |  訂閱
207  46.8k

我的第一次party經驗 (updated p2)

呢件事發生係半年前, 我一直都有上下引板睇下人地既故事
今日係公司冇咩做, 忍唔住開左個新account寫出來 (原本真身緊係唔可以比人知啦)

件事一開始係發生係半年前, 有一晚收左工, 有個男仔frd約我出來飲野, 我地之前都有發生過幾次關係
果晚都冇咩特別飲下野吹下水咁, 跟住飲到咁上下就開始講開咸野, 講講下佢話佢之前唔知係邊到識左一班人佢地會約出來party, 條死仔係咁引我一齊去, 我話我接受唔到, 又唔知係咩人, 會唔會比人偷拍
佢話佢玩過好多次, 好安全, 搞手要求所人去都驗身, 同埋係酒店會收起曬電話同袋, 叫我唔洗擔心, 果晚我冇再理佢, 當聽完就算

又過左唔知一兩個星期, 我果半年冇拖拍, 所以有時都會搵我果個男仔frd出來玩下
有一日又想搵佢, 就諗起佢講party果件事, 果日係公司又比人話, 心情好差, 唔知做咩咁就想發洩下
咁我打去比我frd, 同佢講有D想試下, 佢勁興奮, 話馬上去搵個搞手, 後來個搞手add左我WC
話本來要見過面睇下我咩樣咩身材先可以join, 但因為你係呀邊個個frd所以就唔洗, 但就要我去驗身
驗完比個report佢睇一睇就ok, 其實都好那煩, 又搞左一段時間, 約左搞手同我frd出黎睇report, 之後佢地話後日有party, 同我約好了時間

做下公司野先, 一陣先再打

咁玩法,玩得安全啲好……

引用:
原帖由 maggieliu1515 於 2015-5-11 11:13 AM 發表 查看引用來源
呢件事發生係半年前, 我一直都有上下引板睇下人地既故事
今日係公司冇咩做, 忍唔住開左個新account寫出來 (原本真身緊係唔可以比人知啦)

件事一開始係發生係半年前, 有一晚收左工, 有個男仔frd約我出來飲野, ...
支持下先:smile_o06:

support your post

Seems interesting party:smile_o13: :smile_o13:

支持~~~
快d入戲肉~

繼續…..
終於去到party果日, 果日我都有特登打扮過, 著左條黑色1pc裙加T-back, 果條裙係OK貼身果D, 我身材都算唔錯, 雖然唔係超大波, 但係好FIT果隻呵呵, 公司D狼狗仲問我仲咩今日著得咁靚去邊, 我都廢事理佢地:smile_34:

搞下搞下終於收工, 我約左我frd一齊食個飯先上去酒店, 8點準時上到房…
我初初以為一開門會係見到幾pair人係到大戰….可能係我睇得咸古太多lol
我入到去見到兩男兩女, 3個係到飲酒吹水, 有個男就係到玩手機, 有時又飲下咁
我地行入去, 佢地就同我地打招呼, 我就hi下咁, 都係有D怕羞…..(btw我個frd叫做P仔, 唔記得介紹佢tim)

我再望真D果兩對男女, 唔算靚仔但都幾高大, 一個著西裝另一個就causal look, 另外果兩個女仔睇打扮都係斯斯文文, 應該都係放左工, 之後causal look果個4眼仔話好歡迎我加入, 叫我唔洗緊張放鬆D, 佢就係果個搞手呀mark. 之後我坐低左同佢地飲下野吹下水, 氣氛都幾好, 佢地有時又會講下咸野, 過左一陣呀P就同其中一個女仔wendy去左沖涼, 我地其餘4人就繼續飲冇理佢地, 之後佢地沖完出返黎係另一張雙人床上咀起來

我地4個好自然就係睇觀戰, 我古呀P應該都同wendy做過唔只一次, 佢地好似好熟咁又咀又摷
我睇睇下都feel到有D濕濕地, 話口未完, 我就feel到有人過黎摸我, 我令轉頭見到係呀mark, 當然我都有D興合合, 好自然就同佢咀起來, 佢好溫柔咁咀左一陣, 就開始除我D衫, 我仲有少少怕羞就DUP低頭
比佢除曬之後佢就黎摟住我, 仲輕輕渣我對波, 又用手指掃我粒LIN…比佢搞到好high….跟住佢就拉左我去沖涼

引用:
原帖由 maggieliu1515 於 2015-5-11 12:05 PM 發表 查看引用來源
繼續…..
終於去到party果日, 果日我都有特登打扮過, 著左條黑色1pc裙加T-back, 果條裙係OK貼身果D, 我身材都算唔錯, 雖然唔係超大波, 但係好FIT果隻呵呵, 公司D狼狗仲問我仲咩今日著得咁靚去邊, 我都廢 ...
超刺激,勁期待,support !

支持下先,好刺激咁喎

引用:
原帖由 maggieliu1515 於 2015-5-11 12:05 PM 發表 查看引用來源
繼續…..
終於去到party果日, 果日我都有特登打扮過, 著左條黑色1pc裙加T-back, 果條裙係OK貼身果D, 我身材都算唔錯, 雖然唔係超大波, 但係好FIT果隻呵呵, 公司D狼狗仲問我仲咩今日著得咁靚去邊, 我都廢 ...
支持:smile_o10:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆