I dont make love...I XXXX hard

收藏  |  訂閱
12  3.8k

I dont make love...I XXXX hard

每一個故事都有它的開頭...
我亦都唔例外....
其實一直以來我都唔知自己屬於大定細...床上工夫強定差...:smile_13:
但係佢同我confirm左一齊.... :smile_40:
佢同我做sp果陳其實有未婚夫....本來我地兩個正係性伴侶但後來慢慢地變情侶....
其中一個好大既原因係因為我地滿足到大家的需求.... :smile_30:
故事的開始係由佢同我講佢既過去....
佢以前做援交
我識佢個陣時佢已經無做一年有多:smile_34:
後來她有一日來我屋企吹水吹吹下講左呢樣結果給我睇左相同review....
後來佢走左我偷偷地去睇相同review&打飛機....:smile_13:她走左之後我不停咁樣幻想....
不久之後我開始引她結果發現她有sp...
但係佢對住我沖滿curiosity結果有一日我地做左....:smile_40:
我仲記得我地係elevator里面french kiss:smile_38:
入左屋我推佢上sofa kissed her之後幫佢除衫除到底褲發現佢超wet:smile_13:
之後佢係咁話好大(like white dicks):smile_40:
took it out給佢吹吹到我high到前所未有之後口爆左
後來我同佢做左男女朋友前一排breakup...
i miss the sex part...:smile_30:

引用:
原帖由 leonnever 於 2015-4-30 06:53 AM 發表 查看引用來源
我亦都唔例外....
其實一直以來我都唔知自己屬於大定細...床上工夫強定差...:smile_13:
但係佢同我confirm左一齊.... :smile_40:
佢同我做sp果陳其實有未婚夫....本來我地兩個正係性 ...
Support

引用:
原帖由 alstom 於 2015-4-30 06:58 AM 發表 查看引用來源

Support

thank you:smile_40:

thank you your report:smile_40:

引用:
原帖由 leonnever 於 2015-4-30 06:53 AM 發表 查看引用來源
我亦都唔例外....
佢同我做sp果陳其實有未婚夫....本來我地兩個正係性 ...
由sp發展的情侶通常悲劇收場

大唔大波

引用:
原帖由 Hkwargod 於 2015-4-30 02:00 PM 發表 查看引用來源

由sp發展的情侶通常悲劇收場

agree唉好hurt lor....

引用:
原帖由 捕獲野生肥妹 於 2015-4-30 02:13 PM 發表 查看引用來源
大唔大波
32c 岩岩好

thank you your report:smile_40:

引用:
原帖由 lee1997 於 2015-5-1 11:01 AM 發表 查看引用來源

前往最後回覆