上一頁下一頁
發新話題

即興車震 Pt.1, Pt.2@ #65, Pt.3@ #79

收藏  |  訂閱
97  33.4k

即興車震 Pt.1, Pt.2@ #65, Pt.3@ #79

自從開咗人妻POST之後都由活躍引版到呢個星期都好少上嚟。。。見今日有啲時間,再同各位分享吓我既性事先

睇個題目都知今次玩邊科,今次對象都係人妻,我稱呼佢個A先啦

咁其實我同佢都有KEEP住send吓message傾吓計,但好多時傾傾吓好快就會變做傾SEX既話題,言語間都知佢好回味同我搞嘢,間中佢都會俾啲相我睇吓(不過各位唔好意思,唔洗叫我POST佢既

相喇,當事人唔同意,怕醜卦,哈哈)

咁有一晚,我同佢如常咁傾吓計咁啦,當中已經互相flirt吓,傾吓啲SEX咁,傾傾吓大家都有啲嚟料,興烚烚,其實果陣已經係夜晚11,12點左右,咁我就話:

我:阿姐,我地既話題已經令我扯到好行

A:我估到丫,你咁易扯,成日都咁血氣方剛

我:我唔血氣方剛我點用支小剛炮插到妳叫到收唔到聲呀

A:妳果支點睇都唔係小剛炮啦

我:做人謙虛啲好,哈哈

A:傾計傾到你扯得,我都濕哂啦

我:咁唔係辦法喎,要諗計解決,不如而家出嚟

A:吓,哥哥仔,好夜喇喎,聽日仲要返工架

我:(用屎橋:激將法)妳唔係淆呀

A:我驚俾妳插到腳軟聽朝落唔到床咋

我:聽朝既事聽朝先算啦

A:咁去邊呀

我:.........(啞咗)不如車震啦,妳玩過未

A:未呀,會唔會俾人發現架

我:會唔會係睇彩數咋,要諗吓有邊個位機會微啲囉

A:怕唔怕架

我,怕乜鬼,出咗嚟先,總有計

A:咁........ (有啲猶疑)咁好啦,半個鐘後啦

我:好,我嚟接妳

如是者緊係咋咋臨沖個身先,再即刻出門口攞車去接人啦,呢個過程中我個腦海並唔係諗陣間點仆佢好,而家諗去邊到仆好,香港咁細,又咁多人,周圍都係人啦,有咩位會比較好啲呢,什麼車震聖地飛鵝山收咗皮9萬幾年啦,真係諗到頭到痕埋,唔係9痕

咁好快就過咗呢半個鐘,個腦就不停諗呀諗,諗呀諗,突然閃一閃(X,唔係見到鬼呀),真係諗到個唔錯既地方,哈哈

咁去到接佢,佢一上車,我己經聞到一陣好香既沐浴露加洗頭水味,好正,再諗起陣間破處(車震處),個心同個人就好興奮喇,仲扯扯地添

唔好意思,突然有嘢做,遲啲再講埋個過程

引用:
原帖由 阿Brown 於 2015-4-21 06:19 PM 發表 查看引用來源
自從開咗人妻POST之後都由活躍引版到呢個星期都好少上嚟。。。見今日有啲時間,再同各位分享吓我既性事先

睇個題目都知今次玩邊科,今次對象都係人妻,我稱呼佢個A先啦

咁其實我同佢都 ...
阿a大約幾歲?

引用:
原帖由 Hkwargod 於 2015-4-21 06:25 PM 發表 查看引用來源

阿a大約幾歲?

3x啦

十卜!期待你既故事
不過我都想知道有咩地方可以車震,飛鵝山係一個地方,還有其他巴打絲打可提供呢?

引用:
原帖由 garyn79 於 2015-4-21 06:30 PM 發表 查看引用來源
十卜!期待你既故事
不過我都想知道有咩地方可以車震,飛鵝山係一個地方,還有其他巴打絲打可提供呢?

西貢d路仔

有車係方便左呢樣~

大嶼山

引用:
原帖由 kit6098 於 2015-4-21 06:47 PM 發表 查看引用來源
大嶼山

太遠了😂😂

引用:
原帖由 捕獲野生肥妹 於 2015-4-21 06:45 PM 發表 查看引用來源
有車係方便左呢樣~
係呀,方便去接送女女

哈 男友如果買得成車。玩下先

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆