上一頁下一頁
發新話題

野戰

收藏  |  訂閱
360  43.7k

野戰

噚晚我出去邨口遇到個間士多個老闆仔,我係出去買煙見到老闆一個係到,我就問他ANN姐呢,ANN姐係他老婆,佢話她去在打麻雀,於是我又問他收鋪未,他話收啦等埋我,然後我點在支煙一邊聽他講,噴在一口煙,我就等他收鋪後一齊行,開頭行係分得好離行離啦,行到小人的地方他開始同我痴埋一齊怕,隻手開始係我PAT PAT到手多多,我個晚穿條碎花短裙,行行下去到一個好靜的地方,我地就去到樹個邊,我地就係樹後開始我係黑暗中聽 到除褲聲,他再拉下我條內褲去到小腿到,我雙手就按係樹到,呀ANN老公就係我身上活動,他托高我一隻腳,開始用他的龜頭頂我陰道,他開口講野呢啦JENNY姐,我都未回應他,他就入在呢慢慢的頂在入我隻西,開頭仲係好乾所以有小小痛,於是他慢下來,改為舔我耳仔一隻手就隔住我件衫揸我隻奶,他舔到我隻耳仔濕晒,又含又啜隻耳仔好熱好紅,他條火紅熱柱頂在入呢,抽插在一會我叫出聲,比他插到咿咿呀呀的叫,他撞到我啪啪聲,慾火比他進一步挑起,係我最需要他的一刻,他停下來離開我身邊,他話返他屋企,我話你唔怕ANN姐回來呀,去到他的家,他先入去看一看ANN姐係唔係到,然後他叫我入去,我一入去他就送上深深的一吻,吻得我神智不清,我地一直係近門口的地方比他吻下去,他的舌頭伸入我的口腔內,而他的手再除下我的衫,我全裸的在他面前,他把我擺成一隻狗乸的模樣,他在我背後自己除下他所有的衫褲包括他的內褲,用他的龜頭頂去我的陰道口,他不心急的插入來,他係咁頂我搞到我淫水盡出,他一頂入呢我就放盡喉嚨的叫出來,他的JJ撐開我的陰道他一下一下的好慢慢的屌我,他的柱身全是我的淫水,每一下都屌得好入好深,後來我地改個地方做愛,就是他的床上,招式都改為男上女下,他的雙手同我十指緊緊扣在一起,他又用漆頭頂開我的雙腳,再來就用他的龜頭插入來,不斷搖擺他的下身,他下下都好深入我的通道,我一下一下的收縮去夾他的棍,發出淫叫,在他人的床上同人地老公做愛,我的乳房上下的拋

十卜^_^

支持,十卜。

引用:
原帖由 ajenny 於 2015-4-4 10:37 發表 查看引用來源
噚晚我出去邨口遇到個間士多個老闆仔,我係出去買煙見到老闆一個係到,我就問他ANN姐呢,ANN姐係他老婆,佢話她去在打麻雀,於是我又問他收鋪未,他話收啦等埋我,然後我點在支煙一邊聽他講,噴在一口煙,我就等他收鋪後 ...

引用:
原帖由 ajenny 於 2015-4-4 10:37 發表 查看引用來源
噚晚我出去邨口遇到個間士多個老闆仔,我係出去買煙見到老闆一個係到,我就問他ANN姐呢,ANN姐係他老婆,佢話她去在打麻雀,於是我又問他收鋪未,他話收啦等埋我,然後我點在支煙一邊聽他講,噴在一口煙,我就等他收鋪後 ...
Jenny媽, 咁您最後係流住水去佢屋企, 定反您屋企呢?

JENNY 去到邊都有得食 真係惹火

引用:
原帖由 ajenny 於 2015-4-4 10:37 AM 發表 查看引用來源
咁妳咪滴住水返屋企囉:smile_47:

山羊撞樹?:smile_41:
引用:

幾時等我收工,我又想食你

jenny mon唔係第一次同老闆仔扑野

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆