上一頁下一頁
發新話題

與師兄的一段情so sweet加相p3.p47更新p4

收藏  |  訂閱
1.1k  96.1k

與師兄的一段情so sweet加相p3.p47更新p4

同呢位師兄由相識...wechat....文字sex....phone sex...sex....拍拖sweet sweet到計劃去旅行,一切都好自然好窩心。

初初只覺佢係一個普通嘅咸濕佬,漸漸覺得佢係個好細心,溫柔嘅男人。初初我只係同佢文字sex,咁就黎m,特別想要,咪同佢玩咗幾次phone sex。幾日之後我地約出黎見下。
第一次見面食早餐,果日我着住條裙去,咁佢食完早晨就同我傾咗好耐,傾傾下就坐埋我隔離,佢隻手就開始手多多.攬住我條腰撩下撩下,佢隻手開始抻入條裙底隔住條底底摸。俾佢撩到濕哂,我當時都幾驚有人會望到,只縮下縮下.佢rur咗我好耐,又撩到人想要,之後去附近酒店..

上到房,佢好溫柔咁錫我,kiss咗好耐,慢慢拉低個爸爸開始啜粒提子,另一隻手指已經摸緊妹妹,捽粒豆豆,妹妹濕到流出黎,好快我就俾佢除哂身上衣服,再濕吻,之後一齊沖涼,幫我捽沖涼液,佢又揸吓我,指插咗一陣,佢跪低同我奶西,真係舒服都想死,係沖涼房後推咗一陣,之後上床,勁車,開始慢慢錫落去,錫乳頭啜大提,再用脷奶我陰核,陰唇,又啜,我已經嗌到好大聲,之後佢叫我坐係佢塊面,用個西捽佢,佢一路啜粒豆豆一路捽粒提子,d西水攪到佢塊面都濕哂,勁想佢即刻插我,之後69,成條j放入口,塞住個口,又叫唔到出聲,慢慢啜條jj"雪雪"聲,奶埋佢個袋袋.......唔得啦...
我話"我要呀"
佢"你要咩呀"
我"我要插插"
佢"你要插咩呀"
我"快d屌我啦,我要呀"
開始正常姿勢男上女下,下下都頂到盡,之後狗仔"啪啪"聲,一路推一路揸波,再女上坐佢,一邊磨佢一邊啜lin頭,我d西水整到佢d毛都濕哂,磨下磨下上下上下出入,真係好正,大家一齊高潮,磨爆咗,之後我炆咗佢個袋啜埋佢龜頭d精尾,佢即刻打個冷震~~~大家都好滿足,身心都滿足 ,因為大家都投入呢次嘅sex。望一望個鐘,原來我地都玩咗個半鐘,之後仲一齊沖涼,沖完我地仲攬住係床傾計食煙,都幾sweet架。不過之後果幾日我隻腳都痛幾日@.@

不過個衰豬好似知道我龍野,次次親我黎m前都叫我出黎攪劑
有時同佢見面又唔會次次都攪野嘅,有時都會食下野,會攬下我,拖住我隻手,行下海皮,都幾浪漫架,不過有時就衰衰地,係公園裡面kiss我,隻手又會唔聽話,整到人濕哂。之後送我返屋企。
Plan 咗好耐,大家決定滿住另一半,4月頭返大陸浪漫兩日。知佢花盡心思.又買酒.香薰蠟燭.音樂.搵間靚酒店.食物.又買玩具,樣樣都會問我呢個好唔好,果個好唔好...........心裏面其實好開心,起碼知道佢好重視我,重視個旅程,未出發先興奮,好期待呀。

佢買咗個搖控蛋,佢話到時搭車上去同我玩,又叫我著埋短裙,想睇我d水滴到落大脾,又叫唔好帶爸爸去,飛釘睇下引唔引到其他男遊客,真係好衰架~~~~~@@

你個名.................大LIN,,,定大波呀

引用:
原帖由 我係lok~~ 於 2015-3-25 11:24 PM 發表 查看引用來源
你個名.................大LIN,,,定大波呀
2樣齊全…xdd

引用:
原帖由 alexyclam 於 2015-3-25 11:26 PM 發表 查看引用來源

2樣齊全…xdd

:smile_30::smile_30:   睇下樓主大唔大波先

引用:
原帖由 我係lok~~ 於 2015-3-25 11:30 PM 發表 查看引用來源

:smile_30::smile_30:   睇下樓主大唔大波先
自稱得巨峰…有冇咁上下啦…
5通…用左神奇bra先叫咩…
收膽gogogo…鳩硬冇親戚呀…xdd

引用:
原帖由 alexyclam 於 2015-3-25 11:34 PM 發表 查看引用來源

自稱得巨峰…有冇咁上下啦…
5通…用左神奇bra先叫咩…
收膽gogogo…鳩硬冇親戚呀…xdd

:smile_30: 如果大波一定狗沖架啦

引用:
原帖由 我係lok~~ 於 2015-3-25 11:37 PM 發表 查看引用來源

:smile_30: 如果大波一定狗沖架啦
等人家表態先啦…xdd

引用:
原帖由 alexyclam 於 2015-3-25 11:40 PM 發表 查看引用來源

等人家表態先啦…xdd

:smile_14::smile_14:  仲未應機, 我勁好奇

引用:
原帖由 我係lok~~ 於 2015-3-25 11:41 PM 發表 查看引用來源

:smile_14::smile_14:  仲未應機, 我勁好奇
呢期多怪post…開完就影都冇…@@

引用:
原帖由 alexyclam 於 2015-3-25 11:42 PM 發表 查看引用來源

呢期多怪post…開完就影都冇…@@

:smile_30::smile_30:  無錯,   一陣PM定樓主先

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆