上一頁下一頁
發新話題

對唔住我個好姊妹 ;(

收藏  |  訂閱
76  35.2k

對唔住我個好姊妹 ;(

件事都發生左一段時間,不過個心一直有個結 & 果男仔經常煩我,但是我又唔講得比frds聽,所以上黎呻下啦...唔算係咩淫野,唔好比我果名呃到:smile_13:

個男仔(L)係我好姊妹嘅男朋友,我同佢果時都幾frd,成日都會傾下計(不過我姊妹唔知道我地咁frd,我驚佢誤會),有晚大家都唔開心,約左出黎飲野,點知就出事...

出左去我就開始後悔,比我姊妹知道就死硬!咁我就叫左我果時有好感嘅男仔(H)一齊去,諗住避嫌啦(我實在太天真 -,-):smile_39:
飲野果時無特別就唔多講,當大家(其實得我)飲都醉醉地,大家住附近,所以一齊搭的士走人
的士先到H屋企,得返我&L響的士,L就突然攬住我,叫司機落CWB,我唔知癡左邊條線,唔reject,半推半就咁去CWB,帶左我去開房:smile_27: 果下酒醒左一半, 我先識得驚,但是已經響張床到(唔好罵我on居,雖然我都覺--)
佢好心急想插入黎,但我完全無濕 & 果時仲係處 (好明顯佢唔知),我又唔合作,所以佢入唔到 (不幸中之大幸), 最後就用手幫佢出左...第2 朝沈默地離開...

之後佢成日whatsapp我,但我真係唔想同佢再contact...

最唔開心係我好對唔起我果姊妹,我都無資格做佢姊妹...
我好內疚,背住佢做咁嘅野,見到佢我就覺得自己好衰,我唔敢同其他朋友講,一黎驚比人知,二黎我驚女仔朋友以為我係d衰女人,怕左我:smile_24:

處!!??

個男仔都幾賤嗰喎,背住女友搞佢好友( ゚д゚)

引用:
原帖由 iamhorny 於 2015-3-20 01:03 AM 發表 查看引用來源
件事都發生左一段時間,不過個心一直有個結 & 果男仔經常煩我,但是我又唔講得比frds聽,所以上黎呻下啦...唔算係咩淫野,唔好比我果名呃到:smile_13:

個男仔(L)係我好姊妹嘅男朋友,我同佢果時都幾frd, ...
明顯你對佢都有好感 所以先唔Reject

引用:
原帖由 ryan二世 於 2015-3-20 01:05 AM 發表 查看引用來源
處!!??

果時姐:smile_44:

借醉搞真係好撚賤格 仲要有女朋友

引用:
原帖由 lky_lo 於 2015-3-20 01:10 AM 發表 查看引用來源
個男仔都幾賤嗰喎,背住女友搞佢好友( ゚д゚)

我無資格罵佢,因為我都係咁衰 ;(

引用:
原帖由 Iamsen69 於 2015-3-20 01:14 AM 發表 查看引用來源

明顯你對佢都有好感 所以先唔Reject

咁仲衰

引用:
原帖由 捕獲野生肥妹 於 2015-3-20 01:23 AM 發表 查看引用來源
借醉搞真係好撚賤格 仲要有女朋友
我都好衰,個frd既bf都...:')

引用:
原帖由 iamhorny 於 2015-3-20 01:26 AM 發表 查看引用來源

我都好衰,個frd既bf都...:')
你都有D仆街架啦, 唔SAY NO
經一事長一智啦
btw我都無資格講咩  我都做過第3者
之後唔好咁就得

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆