上一頁下一頁
發新話題

女友唔中意前戲同唔中意做

收藏  |  訂閱
50  2.1k

女友唔中意前戲同唔中意做

想問下各位有冇咩方法可以令佢會主動啲同會中意做??
我試過同佢傾過,佢話次次做親個陣會有啲痛,試過搞到佢好濕先入,但過左陣都係話痛,同加上佢有小小潔癖,所以好小會比我同佢有前戲,同佢傾左好多次都唔知點解決。
搞到我成日都要食自己……

無得勉強架WO
慢慢再溝通啦 !
入痛, 試下唔同位入呀MA

基本都試過曬,但佢都係咁,同佢傾左呢個問題都就黎有兩年,但佢都係好唔中意

引用:
原帖由 tyh2005 於 2015-3-15 06:03 PM 發表 查看引用來源
基本都試過曬,但佢都係咁,同佢傾左呢個問題都就黎有兩年,但佢都係好唔中意

咁..無計架WO
一係就接受左佢
否則我驚你遲早偷食/分手 !搵黎搞 !@@
佢又有潔癖, 即係都唔會同你吹爆

係…我身邊有啲fd都成日叫我去搵個sp去解決下,雖然我都有諗過,但我又覺得咁做好pk喎,同佢成日都話我太大需要😑😑😑😑

引用:
原帖由 tyh2005 於 2015-3-15 06:10 PM 發表 查看引用來源
係…我身邊有啲fd都成日叫我去搵個sp去解決下,雖然我都有諗過,但我又覺得咁做好pk喎,同佢成日都話我太大需要😑😑😑😑

其實我真心唔建議你搵SP
如果係咁 不如分手搵過過算啦 !
但你自己需求大唔大先~?

都ok大嫁,基本上一個星期都有成三四同想要,但現實係差不多兩個至三個星期先有一次,我又唔想因為呢啲野同佢分手,因為佢又唔係對我唔好

引用:
原帖由 tyh2005 於 2015-3-15 06:31 PM 發表 查看引用來源
都ok大嫁,基本上一個星期都有成三四同想要,但現實係差不多兩個至三個星期先有一次,我又唔想因為呢啲野同佢分手,因為佢又唔係對我唔好

oh  我試過唔想同條女做 ! 佢成日投訴我因為呢D問題嘈, 嘈到淡晒就分手

自己覺得啦, 一係就接受左佢, 用手算 !
一係就88 ~"~

我都試過因為呢啲野同佢嘈到飛起,但我又唔想因為呢啲野搞到咁,唉!好難處理呀
但我想問下點解咁多人會去搵sp既??

引用:
原帖由 tyh2005 於 2015-3-15 06:36 PM 發表 查看引用來源
我都試過因為呢啲野同佢嘈到飛起,但我又唔想因為呢啲野搞到咁,唉!好難處理呀
但我想問下點解咁多人會去搵sp既??

接受是唯一方法== 講真, 性無得勉強既
掉反轉 佢好想做, 但你唔想做
但你扯唔起, 唔通次次偉哥咩 係咪先 !

咁你地平時相處點架?

男人搵SP 原因得一個, 痕囉 !

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆