上一頁下一頁
發新話題

收藏  |  訂閱
142  39.1k

小女子今年25歲 單身 係公司做秘書
基本上全公司除左幾個上左年紀嘅會計, 全部都係麻甩老
男同事平均都係30左右, 係男多女少嘅工作環境下, 我一直受大家嘅寵愛:smile_o05:

平時有需要都會睇D曳曳嘅片 然後幻想自己係個女主角
吾知點解特別中意D重口味嘅野 平時我係大家面前都係斯斯文文 應該無人估到我係甘
想分享比大十家
今日我好似平日甘著裇衫 短裙 黑絲返工
但我入面就用繩綑綁著, 好似SM咁 然後無帶Bra 無著底底 黑絲下面開左個窿窿
件粉藍件裇衫若隱若現到個綑著左嘅波波 我feel 到Office而加好似有個男同事一直望住我 好刺激好刺激好中意呢種感覺
第一次咁做 我自己覺得真係好變態:smile_o05:

好刺激下喎...

不妨自拍張望下

引用:
原帖由 gloria0816 於 2015-2-26 02:35 PM 發表 查看引用來源
男同事平均都係30左右, 係男多女少嘅工作環境下, 我一直受大家嘅寵愛:smile_o05:

平時有需要都會睇 ...
想唔想再刺激d?

繼續講多D

引用:
原帖由 gloria0816 於 2015-2-26 02:35 PM 發表 查看引用來源

呢啲咪先係女人囉 lamlam利:smile_o09:

引用:

要玩都唔會同同事啦, 你苦悶得滯?! :smile_40::smile_40::smile_40:

引用:

係咪用粗尼龍繩縛先? :smile_44::smile_44::smile_44:

引用:
原帖由 leisiu 於 2015-2-26 02:44 PM 發表 查看引用來源

要玩都唔會同同事啦, 你苦悶得滯?! :smile_40::smile_40::smile_40:
Dry左3年係有少少苦悶 有次夜麻麻OT 得我同一個男同事
佢走過來同我傾計 之後我挨係佢摶頭度 佢攬住我 我就開始偷鍚佢咀
佢即刻拉左我入會議室攪 攪到上張枱到 真係好刺激好High
之後見面大家都扮無野 好似平時咁一樣有講有笑

引用:
原帖由 gloria0816 於 2015-2-26 02:53 PM 發表 查看引用來源

Dry左3年係有少少苦悶 有次夜麻麻OT 得我同一個男同事
佢走過來同我傾計 之後我挨係佢摶頭度 佢攬住我 我就開始偷鍚佢咀
佢即刻拉左我入會議室攪 攪到上張枱到 真係好刺激好High
之後見面大家都扮無 ...
咁耐無黎 係慘情啲
我都好耐啦:smile_o03:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆