女仔会唔會介意男仔條J細而分手?

收藏  |  訂閱
29  3.2k

女仔会唔會介意男仔條J細而分手?

男仔唔鐘意平胸女,女仔又會唔會介意,失望因为男仔條J又細又幼呢?講就話條J好cute,用時就話冇Q用

引用:
原帖由 burbur 於 2015-2-5 12:49 AM 發表 查看引用來源
男仔唔鐘意平胸女,女仔又會唔會介意,失望因为男仔條J又細又幼呢?講就話條J好cute,用時就話冇Q用

1定會介意, 牙纖J無論咩姿勢都唔爽, 食完=無食:')

引用:
原帖由 virginia831107 於 2015-2-5 10:45 AM 發表 查看引用來源

1定會介意, 牙纖J無論咩姿勢都唔爽, 食完=無食:')
如果細硬如鐵,大軟如綿又如何?

引用:
原帖由 auceo 於 2015-2-5 11:15 AM 發表 查看引用來源

如果細硬如鐵,大軟如綿又如何?
可能食親都係DEEDEE, 真係未見過唔硬既J囉

引用:
原帖由 virginia831107 於 2015-2-5 11:16 AM 發表 查看引用來源

可能食親都係DEEDEE, 真係未見過唔硬既J囉
你果然係食家

其貫乜係細呢?bra就有Abccup.
J又点分呢?男人唔会同啲朋友大家拎條野出來比大細,至少我唔会。

引用:
原帖由 burbur 於 2015-2-5 11:28 AM 發表 查看引用來源
其貫乜係細呢?bra就有Abccup.
J又点分呢?男人唔会同啲朋友大家拎條野出來比大細,至少我唔会。

呢度有好多關於J size 問題既POST, 得閒可以SEARCH下
網上都有好多數據, 可以研究下

引用:
原帖由 xref228 於 2015-2-5 11:23 AM 發表 查看引用來源
你果然係食家
你太睇得起我嘞, 我係用家啫

引用:
原帖由 burbur 於 2015-2-5 12:49 AM 發表 查看引用來源

緊係介意啦,又細又幼,吉落嚟都唔知比咩反應佢好,又要扮興奮扮high,好辛苦囉。

師姐們,想請教下係你地眼中咩為之細??

前往最後回覆