有無人同伴侶性生活吾多夾?

收藏  |  訂閱
25  1.6k

有無人同伴侶性生活吾多夾?

本身自己都鐘意玩新玩意,例如角色扮演,想過程多D樂趣。但男朋友傾向正常過程多D,最近上綱睇到D情趣內衣,制服等同佢討論買邊件著好?佢既反應一D都吾積極。   之前同佢提出玩強姦玩戲。佢答我話吾識玩。
有時覺得係咪自己搞得太多無謂野,怕佢對我反感

開始越來越無癮,加上有時前戲已經無乜,好快入完就算,無乜愛既感覺。總有令我有少少吾開心既系佢吾肯為我口交。而我會好投入過程,可能佢係我第一個男朋友,好注重同佢愛愛既過程。有幾次因為越來越無癮,而吾想同佢做,佢都知,所以佢會尊登起前戲做好D。唯一一次令我驚訝就係佢竟然買個性玩具同我玩。

E度好多人同你玩丫
引用:
原帖由 ho1222 於 2015-1-10 11:40 PM 發表 查看引用來源
本身自己都鐘意玩新玩意,例如角色扮演,想過程多D樂趣。但男朋友傾向正常過程多D,最近上綱睇到D情趣內衣,制服等同佢討論買邊件著好?佢既反應一D都吾積極。   之前同佢提出玩強姦玩戲。佢答我話吾識玩。
有時覺得 ...

同愛既人玩吾同D

引用:
原帖由 ho1222 於 2015-1-10 11:40 PM 發表 查看引用來源
有時覺得 ...
呢d真係要大家傾下

我果個可以半年唔開餐
我就差唔多餓死
買左好多野引佢
有cosplay衫
靚靚既sex衫
玩具
佢都同我講唔想要...:smile_42:

一齊幾耐?

引用:
原帖由 ho1222 於 2015-1-10 23:40 發表 查看引用來源
有時覺得 ...
你地幾多歲呀??

我就黎22 佢26 一齊就兩年

引用:
原帖由 ho1222 於 2015-1-11 01:38 AM 發表 查看引用來源

會唔會佢番工好忙好累呀?

引用:
原帖由 ho1222 於 2015-1-11 01:38 AM 發表 查看引用來源

冇奶油⋯⋯正直壯年:smile_o01:

前往最後回覆