上一頁下一頁
發新話題

我原意係玩,但對方要求做我男友

收藏  |  訂閱
174  4.8k

我原意係玩,但對方要求做我男友

我地無見過面,因為我而家係外國讀書,放寒假先返香港,咁我無男友,諗住網上面識定幾個自己個 type 既男士,到時若果得閑,先搵吓佢地啦,本來一直好成功,因為我外型都好受男人歡迎既,只係我唔鍾意落 bar, clubbing, 唔鍾意呢頭識,嗰頭上床,所以用電話最好,可以 filter 晒 d 癲佬先,點知最近有個男士我唔知點處理。

佢從來唔講鹹濕野,淨係係咁溝溝溝我,過左一排,我覺得自己都慢慢鐘意佢,好危險,就好技巧咁同佢講鹹濕野,但係佢雖然有反應,都仲有繼續溝我,所有唔准講既野佢都全部講晒, e.g., 鍾意我,愛我,唔好同其他男人一齊,做佢女朋友!

我仲未返香港,但係佢打亂左我個 plan, 我從來無預要識男朋友,亦都唔知佢係咪呃我,可能有 d 人玩都唔想同人分條女? 但係感情好難控制,我曾經試過叫佢唔好講呢 d, 但係佢之後成兩日無搵我,我又覺得好唔開心,之後自己搵番佢,被佢話我自欺欺人,話明明佢係真心,仲推開佢,令佢好 hurt。雖然咁,我仍然唔太信只用電話視頻,通話,訊息就會墮入愛河,我自己可能會,但我唔信一個大男人會。

大家話我係咪遇到高手? 而家我未同佢見面,仲有好多機會避免發生意外。我只係想開心,唔想受傷。

你沉船

引用:
原帖由 tourist_bb 於 2014-11-18 12:29 PM 發表 查看引用來源
我地無見過面,因為我而家係外國讀書,放寒假先返香港,咁我無男友,諗住網上面識定幾個自己個 type 既男士,到時若果得閑,先搵吓佢地啦,本來一直好成功,因為我外型都好受男人歡迎既,只係我唔鍾意落 bar,  ...
噤你有冇唸住見面做乜先?

引用:
原帖由 tourist_bb 於 2014-11-18 12:29 PM 發表 查看引用來源
我地無見過面,因為我而家係外國讀書,放寒假先返香港,咁我無男友,諗住網上面識定幾個自己個 type 既男士,到時若果得閑,先搵吓佢地啦,本來一直好成功,因為我外型都好受男人歡迎既,只係我唔鍾意落 bar,  ...
好明顯是在外国悶所引起的反應,回港一排會消失。

你好靚ga??????????

咪咁單純啦!!呢D只係最basic既呃蝦條方法...
佢應該係新手但準備或者想升呢做玩家
你試吓比佢食完睇下仲愛唔愛, 鍾唔鍾意??

引用:
原帖由 ken887887 於 2014-11-18 12:36 PM 發表 查看引用來源

噤你有冇唸住見面做乜先?

原意見面就係同佢玩完上床,同同其他合乎我要求既男士一樣,無乜特別想做 d 乜

quote]原帖由 申手上路 於 2014-11-18 02:26 PM 發表 查看引用來源
你好靚ga?????????? [/quote]

純想食你姐, 醒下啦on99

引用:
原帖由 virginia831107 於 2014-11-18 02:58 PM 發表 查看引用來源
咪咁單純啦!!呢D只係最basic既呃蝦條方法...
佢應該係新手但準備或者想升呢做玩家
你試吓比佢食完睇下仲愛唔愛, 鍾唔鍾意??
真既師姐?:smile_14: 好鍾意你地呀,好彩我問問啫,佢做咩要咁呃人呀?我又唔係唔玩得

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆