Sp係點搵?

收藏  |  訂閱
32  3.3k

Sp係點搵?

Sp係點搵?
點解有啲師兄講到周街都係

好問題!我都研究左好耐!

引用:
原帖由 Roychow911 於 2014-11-14 01:34 AM 發表 查看引用來源
Sp係點搵?
呢度唔係有人招緊咩?我响度都見度幾個啦…

引用:
原帖由 Roychow911 於 2014-11-14 01:34 AM 發表 查看引用來源
Sp係點搵?
打1083問下?

引用:
Sp係點搵?
你男定女?

無聊答一答你啦:smile_o08:

引用:
Sp係點搵?
所以,男女搵SP係唔同既,女人唔洗錢比個男人搞,大部份男人都會肯上,如果個女人唔係太難食既話,所以,女招男SP,一堆人見工,通街都係:smile_38:

但男招女SP唔係咁易,因為你想食免費餐,你個男仔本身要有一技之長或者幾技之長:smile_45:,可以係賓周長,可以係高大靚仔,可以係有內涵,可以係懂女人心。:smile_45:

呢度揾!

男搵女難,
女搵男易。

引用:
原帖由 阿米€ 於 2014-11-14 11:26 AM 發表 查看引用來源

所以,男女搵SP係唔同既,女人唔洗錢比個男人搞,大部份男人都會肯上,如果個女人唔係太難食既話,所以,女招男SP,一堆人見工,通街都係:smile_38:

但男招女SP唔係咁易,因為你想食免費餐,你個男仔本身 ...
而多數有女埋身既男人都會有吸引人既特質,到底係咩特質,閣下自行發展同培養。如果,你本身追唔到囡或者未追過女,當然搵唔到SP。如果,你本身有女,SP唔難有。:smile_38:

你可以漁翁撒網式,可以是守株待兔式。或者交雜運用。:smile_45:

引用:
原帖由 阿米€ 於 2014-11-14 11:26 AM 發表 查看引用來源

但男招女SP唔係咁易,因為你想食免費餐,你個男仔本身 ...
弊在賓周要埋牙先知實力呢!

所以,外觀才是重點!

引用:
原帖由 阿米€ 於 2014-11-14 11:30 AM 發表 查看引用來源

而多數有女埋身既男人都會有吸引人既特質,到底係咩特質,閣下自行發展同培養。如果,你本身追唔到囡或者未追過女,當然搵唔到SP。如果,你本身有女,SP唔難有。:smile_38:

你可以漁翁撒網式,可以是守株待 ...
詳細去講解,好多大方向可以慢慢同你講,不過,口訣同心法就大同小異。

「一來就狗衡,係人都驚」

如果有條女突然PM你話即時有得扑,你都會驚係唔係天仙局啦:smile_45:

所以,想有SP,你首先要培養好一定既耐性,耐心,同風度,搞唔到唔好發脾氣。:smile_39:不過,唔係人人都得

下下用細佬諗野,係扑到,如果對方餓左好耐,或者你勁靚仔。

不過,條件同質素一般既男性,靠唔到外在就要靠內在。:smile_38:

所以,你唔可以將「搞野」放係第一位。你要令個女方開心,舒服同安心。:smile_38:

雖然,佢明知你想搞佢,不過,都比D心機,誠意,同時間。女方FEEL到你有用過「心」,佢雖然明知你係呃佢,想得到佢身體,佢都會滿足你,只要大家都玩得開心:smile_30:

前往最後回覆