#1大學食到既女朋友 #16 wechat食淫娃

收藏  |  訂閱
20  33.7k

#1大學食到既女朋友 #16 wechat食淫娃

先介紹下小弟啦,,,小弟之前都出左個post係exchange食鬼妹,,唔知大家有冇留意呢,,,今次就講番係hk既事蹟啦
因為小弟都有成180, 讀緊三大 加上個樣都幾靚仔( 哈哈有少少自大) ,,所以平時都有食過下女咁,,,當然同咁多位師兄冇得比啦

今次講下個年幾前係大學做project識到既女朋友,,,不過而家散左冇女幾dry=.= ,,,,所以近排都會諗番同佢往蹟haha
佢叫C啦,,,C就160cm度啦,,,50kg有d肉地咁啦,,,,B cup,,,佢身型就麻麻啦,,,但係樣就真係大眼好白同嘴細細咁,,,係人見到都會話佢靚女,,,未食佢前都成日幻想佢幫我含果陣係點話說佢個人好斯文同有d怕醜咁,, 所以當我生日果陣我都仲未知果日有冇得同佢sweet sweet,, 好彩果日食完飯我話不如上我屋企坐陣,,,佢應承左

咁上到屋企分別boom boom聲沖完個涼,,,見佢搵條毛巾包到實哂再面紅紅咁,,,我細佬真係扯到就黎斷咁跟住一開波再推佢埋牆大大力咁嘴佢,,見佢都幾enjoy咁,,,再慢慢望實佢電死佢,,再一路慢慢揸佢個pat同波波,,佢個pat係好有肉地同好白,,,見佢都就黎頂唔住咁,,因為佢好似有2-3年沒扑過

跟住諗住叫佢含我,,,點知佢唔肯=.= 因為小弟生平都未試過俾女人含到射,,所以一直好想搵到個對手=.=,,,ok唔含就直接屌死你,,
一推佢落床佢話可以唔用套, 實在太幸福啦我. 我係門口係咁掃問佢你係咪淫娃,,要逼佢答係我先插,,, 點知佢真係忍到唔答,,ok 咁我就插個頭入去,,,死hold住個position唔再插入去,,,再係咁玩佢粒lin,,,佢終於輸左話:我係淫娃啦!!

一聽到即刻大大力插入去,,,因為我持久力都幾好,,所以下下都最大力插入去,,,不過佢好緊同pink gap,,,所以我都驚驚地會失守,,,好彩頂得順,,佢係咁話:好大條啊好大條啊!!!開心死我,,其實我知我唔算大條,,,扯盡勉強去到6吋, 但聽到女朋友咁tum我都開心既,,,跟住就轉狗仔啦,,,因為佢個pat好有肉同我係鍾意用力咁屌,,,一路下下大大力插一路打佢pat pat,,,見佢pat pat打到有個細細地既紅色手印,,,, 就唔再打啦,,,話哂都係自己女朋友仔,,,見佢好似體力不支咁成個上半身冇力咁訓左係床,,,我都加多兩把勁舉高佢左腳,,見佢好似失哂平衡咁,,,因為我持久力真係幾好所以唔怕大大力插,,,我每大力桶一下就hold 2秒,,,再桶佢一下再hold 2秒,,見佢好似好high咁下下大大聲叫左出黎話:好入啊好入啊!!!!同埋成個人軟左咁,,,,我都好有成功感,,,再插多陣射入去完場,,,佢真係好pink好窄同好warm,,,搞到我射完都唔想拎番支炮出黎,,跟住我幫佢清潔完(我好鍾意幫女仔清潔hehe),,,就攪住一齊訓左
事後佢同我講番話我插得佢好high搞到佢個人好攰:):):):)

呢次memory我都真係好深刻,,不過唯一唔好就係未有女女可以含到我出黎,,,我有個心願就係希望可以有女女可以含到我出黎同埋含含下會望上黎電一電我   不過算啦,,希望下次有機會啦

多謝分享~
比心機..你一定搵到既..

ching真識食

哈哈我其實都冇食到好多
我日日上黎呢度見d ching好勁,,,勁多經驗

D 細波靠晒你啦 :smile_40: :smile_40:   支持

多謝分享。

引用:
原帖由 我係lok~~ 於 2014-11-5 10:38 PM 發表 查看引用來源
D 細波靠晒你啦 :smile_40: :smile_40:   支持
liked:smile_30:

引用:
原帖由 我係lok~~ 於 2014-11-5 10:38 PM 發表 查看引用來源
哈哈,,自己女朋友唔嫌得咁多啦,,,大波既都唔到我食啦

引用:
原帖由 yoyoheyhey165 於 2014-11-6 08:28 AM 發表 查看引用來源

哈哈,,自己女朋友唔嫌得咁多啦,,,大波既都唔到我食啦
以你既條件 點會 :smile_44:

幾時 update ?

前往最後回覆