上一頁下一頁
發新話題

我也來段人夫吧~~~~ending p.5

收藏  |  訂閱
116  16.5k

我也來段人夫吧~~~~ending p.5

見個版咁多人夫人妻....
今朝醒起..我都有段人夫經歷.......

想當年..(((真係想當年架啦...))

想當年....18歲....岩岩同初戀分手......

有日無聊 MSN 中............有人ADD我..(已經唔記得個時點亂ADD人.啦??)..(係咪真係有人亂ADD人?)

講緊8年前............大學2年級.....

J :...HI....做個朋友??
我:...OK 呀~~

之後唔記得講過咩啦~~~~~只記得講到佢有老婆.有個仔...我即刻冷靜左

理智控制自己...

咁其實都係傾D普通野
但就日傾夜傾......佢當差...老婆做賭場...所以2個都係輪班時間..

我當時都係當佢朋友咁傾..
直到有一日..佢話接我放學....
咁我都話OK 啦..
之後等佢接放學..
個時係大學..........我唔算靚....有個同班靚女同學成日比靚車接.
所以.....今日...有架..靚車..((其實我對車冇概念..到依家都係...揸到出街就OK)
當全班都以為係接另外個女同學O既時候...........

J..叫左我上車..... 當然.我唔係黑人憎個D 人..所以D同學仔都係祝福我O既語氣 嘩左2 聲..哈哈

我上車個時有D 驚...所以.話車多我2個同學返屋企...
OK..咁其實...成程車都冇咩講野..

直到2個朋走曬.........佢話去入油....我: O我!
但冇啦啦關曬4個窗.....見到塊玻璃..慢慢向上...心有不詳之感...

但佢話..熱..想開冷氣...
咁之後食D野.就車左我返屋企..

之後好多時都車我返學 and..放學.........好似..一齊左.

但個時我冇諗過要任何名份...只係想同佢一齊.開心食野..開心咁過...

有一日......我請假去左佢屋企....睇碟..食野...

之後我地都kiss起上黎......慢慢佢開始攬住我...

手開始向我身體進發.....................但突然......佢話屋企冇套. (咁當然啦.佢同佢老婆都唔洗用)
佢話落街買..叫我等陣

等緊o既時候....我諗左好耐,,,到底要唔要同佢發生....發生左我抽離唔到點算?
最後佢返黎.......我都同佢講..不如唔好搞...車我返屋企.

點知佢話
j:....衰妹....比你冷靜完真係唔得個bo....

之後比佢抱左入房...(我輸了....)

其實呢個人夫..唔係好勁......size...長....技巧...等等....(今日o既我可以話佢唔勁.)
但當時...我初戀之後就到佢.......就覺得好舒服.
雖然次次都係男上.....但佢既溫柔...保護...足以令我覺得好滿足..

之後好多時夜晚都會陪佢去唱k...
佢d 兄弟都會叫我啊嫂.........18歲o既妹妹仔...比人咁叫...你話有邊個唔沈呢

個2個月我都過得好開心...同佢去左香港....第一次去迪士尼..第一次落club..都係佢比我

每次佢車我返學......因為要過橋....同埋我記得佢另外架move 仔....到依家都記得
司機位可以拉起個附手....我可以成個人訓係佢大脾同佢吹.........諗起都幾大膽..

打住呢到先................................
http://www.188channel.com/viewthread.php?tid=23445897&extra=&page=1

http://www.188channel.com/viewthread.php?tid=23373904&extra=&page=1

happy妹 另外2篇文....請多多支持

happy 姐出文真happy

18歲已經有人夫, 勁

正wow happy姊

識食一定食人夫:smile_04:

回覆 1# 的帖子

Happy 係個時開始學識楂掍波車?:smile_40:

引用:
原帖由 小白-3- 於 2014-9-13 01:59 PM 發表 查看引用來源
happy 姐出文真happy

18歲已經有人夫, 勁
下。。依家d 妹妹仔仲勁啦。haha
個時都唔識人夫呢個詞。。。。

引用:
原帖由 熟男 於 2014-9-13 02:33 PM 發表 查看引用來源
識食一定食人夫:smile_04:
都唔好食。。。>-<

引用:
原帖由 Paradises 於 2014-9-13 02:52 PM 發表 查看引用來源
Happy 係個時開始學識楂掍波車?:smile_40:
失敬。。。。我都係中意揸自動波,。

happy姐咁最好食係咩呀?

其實澳門唔叫雞唔睹錢係唔係冇野玩,成日過去做完野得個行字,有咩好食介紹下!

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆