屋企無得訓咩?火都黎!

收藏  |  訂閱
9  1.2k

屋企無得訓咩?火都黎!

前言
m.discuss.com.hk/index.php?action=thread&tid=23605303

咁唔搵佢啦,疏遠佢啦,以為佢自己會醒水知咩事
一個星期唔夠就whatapp問做咩唔搵佢
話下星期屋企人去哂旅行可以去我度過夜
一入屋就攬我之後各自沖涼
上都床手多左一陣
話要訓,鼻塞唔舒服,
掂都唔俾掂!
勁惡咁話唔好攪
之後仲搵個枕頭隔係中間!
玩咩!專登調做野時間就佢入晚黎齋訓!
屋企無得訓咩!?

引用:
原帖由 鋼鎖 於 2014-8-27 03:57 AM 發表 查看引用來源
前言
m.discuss.com.hk/index.php?action=thread&tid=23605303

一入屋就攬我之後各 ...
完全係玩野

Wow.師兄被耍了

引用:
原帖由 鋼鎖 於 2014-8-27 03:57 AM 發表 查看引用來源
前言

已經完全唔知佢想點~~~

岩岩訓醒喇,仲話我攪到佢成晚無得訓
之後又攬住話俾我攬下
多撚謝啦!
我就真係火到成晚訓唔到喇!
DKLM!

引用:
原帖由 鋼鎖 於 2014-8-27 10:52 AM 發表 查看引用來源
岩岩訓醒喇,仲話我攪到佢成晚無得訓
之後又攬住話俾我攬下
多撚謝啦!
我就真係火到成晚訓唔到喇!
DKLM!

唔好講咁多, 踢佢走 :smile_o02:

引用:
前言

Ching, 叫得你去,應該有得玩。
一般相信係你手多時令她突然攻變諗法。

引用:
原帖由 空中白羊 於 2014-8-27 01:25 PM 發表 查看引用來源

唔好講咁多, 踢佢走 :smile_o02:
樓主,踢佢走,但順手過戶過嚟我度呀。pm我!

引用:
原帖由 fung9fung 於 2014-8-27 01:56 PM 發表 查看引用來源

樓主,踢佢走,但順手過戶過嚟我度呀。pm我!

CHING轉數真快

引用:
原帖由 空中白羊 於 2014-8-27 02:01 PM 發表 查看引用來源

CHING轉數真快
見笑。諗住「人棄我取」啫!:smile_o01:

前往最後回覆