如果比你揀你會。。。

收藏  |  訂閱
20  1.3k

如果比你揀你會。。。

各位ching c姐都會有需要
有時想要但又唔係身邊
你地會揀同佢玩下cam sex? phone sex?
定出去搵人幫手?

btw 問ching玩飛機膠同飛機杯個feel 同真人比 點比?

未玩過唔知喎

引用:
原帖由 =)SMILE 於 2014-8-4 12:18 AM 發表 查看引用來源
有時想要但又唔係身邊
定出去搵人幫手?

btw 問ching玩飛機膠同飛機杯個feel 同真人比 點比?

我成日都會有需要, 而佢亦都晚晚喺我身邊 ... 但 ...
但 .... 我係只能打(飛)機度日/夜咋 .... 嗚嗚嗚 ~ :')

引用:
原帖由 =)SMILE 於 2014-8-4 12:18 AM 發表 查看引用來源
有時想要但又唔係身邊
定出去搵人幫手?

假野同真人點比?假野唔會比反應你!

老公买假狗比我,间中会玩下

揾人幫手!吾鐘意假野,亦都未玩過。
咩叫飛機膠?
引用:
有時想要但又唔係身邊
定出去搵人幫手?

有我陪你咪可以囉 XD

PHONE SEX,CAM SEX到喉唔到肺:smile_45:
勁無癮,搵人幫手有肉感,亙動,正好多

引用:
原帖由 FFF 於 2014-8-4 10:27 PM 發表 查看引用來源
有我陪你咪可以囉 XD

>////<你on call??

引用:
原帖由 =)SMILE 於 2014-8-4 11:27 PM 發表 查看引用來源

>////
On call 24小時:smile_30:

前往最後回覆